12.06.2023 HOLLYWOOD VAMPIRES

HOLLYWOOD VAMPIRES

На 12 юни 2023 г. супер групата HOLLYWOOD VAMPIRES ще излезе за първи път пред българската публика с “разтърсващо” шоу. Двигателите на звездната формация – Johnny Depp, Alice Cooper и Joe Perry от AEROSMITH ще разлюлеят столичната “Арена София” (бивша “Арена Армеец”) с едни от най-големите рок хитове на всички времена, а към тях ще се присъедини и китаристът на Alice Cooper Tommy Henriksen. Шоуто в София е част от европейското турне на групата. Която се завръща на сцената с огромно желание за истински рок след 3-годишна пауза.

   “Вече изминаха три години, от както бяхме на турне с “Вампирите”. Нямам търпение да се съберем отново с момчетата, обичам това, че съм част от групата! Моята банда е страхотна, но това да пея с HOLLYWOOD VAMPIRES е напълно различно изживяване!”, споделя самият Alice Cooper.

Alice Cooper, Joe Perry и Johnny Depp

   Alice Cooper, Joe Perry и Johnny Depp основават HOLLYWOOD VAMPIRES в памет на рок звездите, починали през 70-те години. Като традиция техният сетлист включва едни от най-големите хитове на легенди като THE WHO, LED ZEPPELIN, David Bowie и MOTORHEAD. Пред феновете си супер групата ще изпълни и собствен репертоар от последния им студиен албум “Rise” (2019), който включва синглите “Heroes”, “The Boogieman Surprise” и “Who’s Laughing Now”.

   Американската супергрупа HOLLYWOOD VAMPIRES е създадена през 2015 г. и носи името на небезизвестния клуб на знаменитости, създаден от Alice Cooper през 70-те години. В него членуват рок величия като John Lennon (THE BEATLES), Keith Moon (THE WHO) и Micky Dolenz (THE MONKEES). HOLLYWOOD VAMPIRES имат издадени два студийни албума с участието на гост музиканти от ранга на Paul McCartney (THE BEATLES), Slash (GUNS N’ ROSES) и Brian Johnson (AC/DC).

   Концертът на HOLLYWOOD VAMPIRES ще се проведе на 12 юни 2023 г. в зала “Арена София”. Билетите влизат в продажба на 4 ноември (петък) в мрежата на “Eventim” в цялата страна. Както и в “OMV”, Билетен център на НДК, “Технополис” и “Български пощи”.

   От 2 ноември в продажба влизат и ексклузивни ВИП пакети за концерта. Те отново ще бъдат налични в мрежата на “Eventim”.

Подобни публикации

Leave a Comment