18.09.2023 LOUIS TOMLINSON

LOUIS TOMLINSON

LOUIS TOMLINSON – един от неповторимите вокалисти на One Direction. Идва за пръв път в София на 18 септември 2023 година. За концерт, част от турнето „Faith in the Future“ и по покана Fest Team и Live Nation.

През 2021 г. LOUIS TOMLINSON – един от неповторимите вокалисти на One Direction. Идва за пръв път в София на 18 септември 2023 година. За концерт, част от турнето е вписан в Книгата на рекордите на Гинес. За счупване на рекорда за най-много излъчвания на живо за концерт на солов изпълнител от мъжки пол. Louis е домакин на едно от най-големите концертни събития, провеждани някога на живо. С продадени над 160 000 билета на фенове в над 110 държави и събра средства за няколко важни благотворителни организации и екипи, засегнати от пандемията.

Билетите за концерта на 18 септември 2023 в зала Арена София /бивша Арена Армеец/ са в ценови категории между 70 и 120лв., в зависимост от мястото, което изберете на интерактивната карта.

Важно: Всички лица под 18г. трябва да бъдат с пълнолетен придружител и с попълнена декларация за придружител. Декларацията е налична на този линк.

Leave a Comment