12.06.2023 Sevi и Red Roll подгряват Hollywood Vampires

Hollywood Vampires

Станаха ясни и групите, които са одобрени от мениджмънта на Hollywood Vampires и които ще имат честта да се качат на сцената преди Джони Деп и Алис Купър на 12 юни в София. Това са българите от Sevi и италианците от Red Roll.

Вратите за концерта ще отворят още в 18:00 часа. В 18:30 на сцената ще се качат Red Doll, в 19:30 Sevi, а Hollywood Vampires се очакват в 21:00 часа.

Sevi

Sevi е била част от програмата на най-големите фестивали в страната. В последните няколко години отправя сериозна заявка и към европейската сцена. В тяхната дискография се открояват съвместни проекти със световни артисти като Johnny Gioeli (Axel Rudi Pell), Thomas Vikstrom (Therion), Jen Majura (Evanescence), Luca Princiotta (Doro Pesch) и продуцентите Kane Churko (Five Finger Death Punch, Ozzy Osbourne) и Marco Barusso (Lacuna Coil). През 2022 подписват договор с финландската букинг агенция Stahl Entertainment. Реализират две задгранични турнета – в Швейцария с американската звезда Johnny Gioeli и в Германия с Geoff Tate от Queensryche. Групата е на прага на издаването на своя четвърти студиен албум. А самият Alice Cooper сподели един от най-новите им сингли “Hate You” на страницата на своето радио предаване “Nights with Alice Cooper”.

Red Roll

Red Roll са създадени през лятото на 2018 г. от четирима музиканти. Passo (вокали и китара), Leo (китари и вокали), Cesi (бас) и Jonny (барабани). Първото им EP излиза през ноември 2019 г., с 6 оригинални песни, под независим лейбъл във Ферара: “Resisto Distribuzioni”. Сингълът “Call Me Mad” има бърз успех, достигайки до финал в различни конкурси, включително Sanremo Rock, и се появява в различни радиостанции. През януари 2022 г. те започват да записват в студио ” Frequenze” в Монца. Албумът ще се разпространява дигитално от Universal Music Italia. Първият сингъл, “Messiah”, излиза на 27 май, а през септември ще бъде издаден албумът “Another Way Of Silence”.

Подобни публикации

Leave a Comment