Андре Рийо нова дата

Андре Рийо

Уважаеми клиенти,

На 05.10.2021 в 13:15 ч. получихме следното съобщение от организатора на Андре Рийо , БГ Саунд Стейдж ООД:

“Андре Рийо отлага концерта си в София за ноември 2022

Заради продължаващата ситуация с разпространение на коронавируса в Европа, както и поради удължаването на извънредната епидемична обстановка в България, за огромно съжаление Андре Рийо и неговият оркестър „Йохан Щраус” се налага да обявят нова дата за концерта си в София – 29 ноември 2022 г., в зала „Арена Армеец”.

Андре Рийо казва:

„Скъпи мои приятели от България, аз и и моят оркестър очаквахме с огромно нетърпение да се върнем във вашата прекрасна страна и да ви подарим една великолепна вечер, изпълнена с музика, романтични танци, смях и пеене. Неща, които ни липсват толкова дълго време. За съжаление все още не е възможно това да се случи. Но ще се видим през ноември 2022 г.! С много любов от Маастрихт и много ви благодаря за лоялността и търпението. “

Всички закупени билети за концерта на Андре Рийо остават валидни за новата дата, която е 29 ноември 2022г, зала Арена Армеец, София.

Билетите за новата дата са вече в продажба. За повече информация: www.eventim.bg and www.andrerieu.com

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. “6-ти септември” 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 5 ноември 2021 г.

източник: Ивентим БГ

Подобни публикации

Leave a Comment