SIBEL CAN отмяна на концерта

SIBEL CAN

SIBEL CAN отмяна

Уважаеми клиенти,

На 07.10.2021 в 14:23 ч. получихме следното съобщение от организатора на SIBEL CAN за първи път в България, АМЮЗИК ЕООД:

„Уважаеми клиенти,

За съжаление сме принудени да Ви съобщим, че обявеният за 16.10.2021 г. концерт на Сибел Джан в зала Арена Армеец – София, няма да се състои.

Причината е в ограничителните мерки за провеждане на масови събития на закрито, наложени срещу разпространението на COVID-19.

Всички закупени билети за концерта могат да бъдат върнати на мястото, от което са закупени.

Екипът на АМюзик“

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. “6-ти септември” 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

източник: Ивентим БГ

Подобни публикации

Leave a Comment