11.09.2020 Hollywood Vampires

Hollywood Vampires

Hollywood Vampires промяна на дата

Johnny Depp, Alice Cooper и Joe Perry на една сцена в Арена Армеец! За първи път у нас ще чуем и видим на живо Супергрупата Hollywood Vampires.

Това е американска рок супергрупа, създадена през 2015 г. от Алис Купър, Джони Деп и Джо Пери, за да почете музиката на рок звездите, починали от “излишък” през 70-те години. Името на групата произлиза от The Hollywood Vampires, клуб на знаменитости, създаден от Алис Купър през 70-те, който включва голям брой величия в шоубизнеса, като: Джон Ленън и Ринго Стар от “The Beatles”, Кийт Муун от “The Who”, Мики Доленц от “The Monkees” и др.
Суперпродукцията е част от Европейското турне на бандата, което стартира това лято в Германия и ще продължи в Полша, Австрия, Швейцария, Франция, Великобритания, Люксембург, Италия, България, Турция др.
Групата има издадени два студийни албума с участието на гост музиканти, като Пол Маккартни, Дейв Грол, Джо Уолш и Кристофър Лий.
Първият от тях е едноименният албум “Hollywood Vampires” издаден през 2015, Който има и Delux версия, а вторият носи името “Rise”, издаден през 2019 и подкрепен от 3 сингъла: “Heroes”, “The Boogieman Surprise” и “Who’s Laughing Now”.

✨ Hollywood Vampires Ultimate Meet & Greet Package

Price: 2 699 BGN
“Golden Circle” ticket
Photo with Joe Perry, Johnny Depp and Alice Cooper
Meet & Greet with Joe Perry, Johnny Depp and Alice Cooper
Autographed Hollywood Vampires 20×25 cm
Exclusive Hollywood Vampires VIP Merchandise item

✨ Hollywood Vampires VIP Merchandise Package

Price: 499 BGN
“Golden Circle” ticket
Priority early entry into the venue
Exclusive Hollywood Vampires VIP Merchandise item

Схема на залата за концерта:

Hollywood Vampires

Подобни публикации

Leave a Comment