Elrow Sofia – Sambowdromo do Brasil

Elrow Sofia

Elrow Sofia – Sambowdromo do Brasil

Elrow е испанска парти организация, чието първо събитие в България ще се случи тази събота, благодарение на агентите от EXЕ Club. Обещанията са да бъде толкова грандиозно, че просто не можем да си позволим да пропуснем. Защо наричат elrow най-цветното парти в света? Всичко започва в далечната 1870 г., когато някой си Хосе Саторес се мести от родния Фрага в космополитния Мадрид и безвъзвратно се влюбва в очарованието на големия град и неговите кабарета, кафенета, социални клубове и един-бог-знае-как-още-са-се-забавлявали испанците в края на 19 век… Така Хосе решава да отвори и свое място. Бизнесът му преминава през много катаклизми, включително бива заложен на покер. Но за щастие испанецът имал надеждно семейство. То поело нещата в свои ръце и през годините отваря нови и нови заведения, театри, кина, барове и клубове. Където хората да танцуват и просто да се чувстват добре.

Та, така до днес, когато фамилия Арно (актуалното име, което носи семейството) може да се похвали с мултимилионен бизнес и шест поколения на предприемачи, които спечелват на рода нескромното нарицателно “Медичи на партитата”, както ги определят в статия на Guardian. Едно от тези партита е elrow. В София то идва облечено в много цветове и блясък и опаковано като гигантски подарък от страстна любовница. Партита на elrow винаги са тематични, с повече от 18 различни визии и концепции, а това издание ще се случи под звуците на бразилската джунгла.

Elrow Sofia

В Elrow Sofia – Sambowdromo do Brasil ще видим не по-малко, отколкото ще чуем. По организацията на партито работят стотици музиканти, актьори, акробати, сценографи и визуални артисти. И както се досещате – мястото на събитието не е избрано случайно. Определено ще има нужда от пространство. За да не забравим най-важното – музиката, ето кой ще бъде в джунглата: Nic Fanciulli (Великобритания), Erick Morillo (САЩ), Andrea Oliva (Швейцария), Richy Ahmed (Великобритания), De La Swing (Испания) и Tini Gessler (Испания). Всички те, заедно с нашия гигант зад пулта – Павел Петров, ще сътворят чудеса този уикенд. Ех, София, мой малък Рио…

Подобни публикации

Leave a Comment