Чинчила подгрява Sting на 1 юни

Sting

Младата поп изпълнителка от Великобритания Chinchilla ще подгрее концерта на Sting в София на 1 юни в Зала “Арена Армеец”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Chinchilla дебютира през 2019 г. със сингъла “Elements”. Певицата прекарва по-голямата част от времето си в Лондон. Там се изявява като текстописец и продуцент. Нейната кариера е повлияна от множество изпълнители и силни женски икони като Beyonce, Rihanna, Janis Joplin, Aretha Franklin.

Европейското турне, планирано от Стинг за 2019 г. носи името “Моите песни”. “My Songs” е и заглавието на новия албум на Sting. Той излиза на 24 май. Колекцията включва най-обичаните и популярни песни от забележителната музикална кариера на 17-кратния носител на ГРАМИ, преработени и обогатени в съвременен стил.

01.06.2019 STING MY SONGS

В разговор за албума Стинг споделя: “My Songs” е моят живот в песни. Записът включва модернизирани интерпретации на песни, верни на оригиналните аранжименти. Белязали впечатляващата музикална кариера на Sting като един от най-отличаващите се и влиятелни артисти. От формирането на бандата “The Police” през 1977 г. със Stewart Copeland и Andy Summers, Стинг непрекъснато се доказва като световна музикална икона с над 100 млн. записи и редица почести по пътя си. Феновете ще могат да чуят новия свеж подход на Sting към хитове като “Englishman In New York”, “Fields Of Gold”, “Shape Of My Heart”, “Every Breath You Take”, “Roxanne”, “Message In A Bottle” и много други.

 

Подобни публикации

Leave a Comment