01.06.2019 STING MY SONGS

STING MY SONGS

Уважаеми дами и господа,

СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС и LIVE NATION

 имат изключителното удоволствие да ви представят

МЕГАЗВЕЗДАТА

С ЕДИН  НОВ СПЕЦИАЛЕН КОНЦЕРТ

1 юни (събота) 2019 г., 20:00 ч.

 «Арена Армеец София»

През 2017 и 2018 година Sting направи три изключителни концерта в България и рекордно бързо разпродаде Арена Армеец и два пъти Античния театър в Пловдив. В София беше придружен от сина си Joe Sumner, а в Пловдив – от реге иконата Shaggy, с когото издадоха съвместния албум 44/876, спечелил награда Грами за Най-добър реге албум.

За наше щастие и през 2019 година Sting е включил България в новото си европейско турне. То носи името My Songs. Концертите, включени в него ще са наистина много специални. Многобройните почитатели на великия музикант ще имат удоволствието да станат част от едно ново невероятно и динамично шоу. Те ще имат възможността да чуят най-обичаните песни на Sting, белязали впечатляващата му кариера, като “Englishman In New York,” “Fields Of Gold,” “Shape Of My Heart,” “Every Breath You Take,” “Roxanne,” “Message In A Bottle”, и др.

STING

Определян като един от най-емблематичните световни артисти.  Sting е носител на: 16 награди „Грами“, две награди „БРИТ“, „Златен Глобус“, награда „Еми“.  Има 4 номинации за „Оскар“, номинация за награда „Тони“, награда на века от списание Билборд и Човек на годината за 2004 на MusiCares. Член е на Hall of Fame за автори на песни, носител е на награда „Кенеди център“, специалната награда на The American Music Award of Merit, и наградата на The Polar Music.

През своят знаменит творчески път, Sting продава почти 100 милиона копия на албумите си като соло артист и заедно с The Police.

Българската публика ще има удоволствието да види отново големият музикант, който винаги е различен и неповторим и със сигурност ще зарадва и изненада феновете си на 1 юни 2019 в Арена Армеец!

Чинчила подгрява Sting на 1 юни

БИЛЕТИ

Билетите за концерта на STING  ще бъдат

отново на много достъпни цени

от 60 до 140 лева

и могат да бъдат закупени в мрежите на Иветним,

както и онлайн на www.eventim.bg.

Схема на залата за концерта на STING MY SONGS :

Подобни публикации

Leave a Comment