24.03.2023 The Street: Avenue 1 – Live at Arena Sofia

The Street: Avenue 1

The Street: Avenue 1 – Live at Arena Sofia

На 24-ти март 2023, пренасяме цялата сцена на едно място – в Арена София
Ще чуете на живо над 30 артиста, които скоро ще обявим.

∎ МОЛЕЦ
∎ MILA ROBERT
∎ BOBO & THE GANG
∎ NDOE
∎ WOSH MC
∎ ATILA
∎ MD Beddah
∎ ПРИМ
∎ DJ Akasha

Билетите, пуснати в продажба към момента са за зона “Main Arena”, която е в непосредствена близост до сцената.

Ценовите категории се сменят, след изчерпване на наличностите, както следва:

∎ Super Early Bird – 25лв

∎ Early Bird – 35лв

∎ Regular – 45лв

След изчерпване на Super Early Bird, ще можете да закупите билети за седящи места във зона “1st tier”, отново на цена от 25лв. Тези билети са за зона различна от Main Arena и няма да ви осигурят достъп в близост до сцената.

За най-вълнуващо изживяване, ви препоръчваме да закупите билети за зона “Main Arena”

Ако изпитвате затруднения или имате въпроси при закупуването на билет, можете да използвате “Онлайн помощен чат” в сайта на IPASS, където ще получите съдействие от екипа на платформата.

Малко повече за нас: The Streets е парти концепция, насочена изцяло към алтернативната българска музика. Към хората, които я създават, тези, които правят възможно тя да се случва и нейните фенове, разбира се.
Нашата цел е да пренесем тази музика във всичките ѝ стилове и суб жанрове на голямата сцена. Да я поставим под прожекторите, без тя да губи от клубния си чар и емоция.
Искаме и да убедим българските фенове, че могат и има смисъл да се ентусиазират, когато български музиканти и организатори случват подобни мащабни музикални събития.

За първото издание на The Streets сме избрали най-голямата сцена в България – Арена София, а артистите, които поканихме са малка, но изключително значима част от имената, които с вълнение следим, харесваме и подкрепяме.
Някои от тях са били основоположници на устойчиви през годините течения, други в момента са на върха на вълната, а за други вярваме, че тепърва им предстои да го направят. Във всички случаи обаче, си струва да ги чуеш на живо и на една сцена.

Подобни публикации

Leave a Comment