В събота „Нощ на звездите 2024“ се завръща в зала „Арена София“ със зрелищно шоу

nosht na zvezdite 2024 arena sofia

„Нощ на звездите“ се завръща на 1 юни и ще се състои в зала „Арена София“. 650 метра фермени конструкции, върху които е окачено осветлението, над 300 броя осветителни тела 55 kW озвучителна система, две сцени с обща площ 450 кв.м., на които ще се качат уникални артисти.

Почти всички билети от първия етаж за НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ 2024 вече са разпродадени. В ивентим.бг остават единични бройки на места далеч едно от други. В грабо.бг и ивентим все още има останали около 500 билета на последните етажи, като за покупка може да използвате линка купете билети от тук.

 

Фондация „Енчо Керязов“ ще отличи най-добрите постижения на деца-таланти в три основни категории: Спорт, Изкуство, Образование, „Млад иноватор“ и „Смело сърце“. Над 1000 кандидатури са изпратени към фондацията на световноизвестния цирков артист .

„Изключително съм горд да видя, че българските деца завоюват все повече победи и все по-ярко светят в своите области на развитие”, споделя Енчо Керязов. Финалистите са:

Категория “ОБРАЗОВАНИЕ”:

Даниел Койнов – информационни технологии

Калоян Гешев – скоростна калкулация

Радостин Чолаков – информационни технологии

Категория “СПОРТ”:

Елвира Краснобаева – художествена гимнастика

Калина Бояджиева – таекуондо

Пламена Георгиева – брейк

Категория “ИЗКУСТВО”:

Дария Русева – виолончело

Диана Чаушева – цигулка

Мартин Йорданов – тромпет

Категория “Млад Иноватор”:

Тайра Ридваева

Специална награда за изключителна борбеност и висок дух “Смело сърце” се присъжда на Националния отбор по хокей на трева към РЦППО гр. Пловдив.

Специална награда “Born winner” е за Карлос Насар – вдигане на тежести.

Победителите в трите категории и подгласниците ще бъдат обявени на 1 юни в 13-тата “Нощ на звездите” в зала “Арена София”.

Участници в шоуто

Впечатляващи са артистите, които ще излязат на сцената на „Нощ на звездите“. Големите звезди сестри Колев, ще са „Черешката на тортата“ на тазгодишното издание на зрелищното шоу. Те умеят да правят акробатични номера, на които дори мъжете не са способни. Баща им е българин, а майката италианка. Израснали са в Италия и станаха носители на наградата „Златен клоун“ в Монте Карло“. Те имат годишен ангажимент с едно от най-големите шоута в Лас Вегас, собственост на Cirque de Soleil. В „Нощ на звездите“ ще дойдат и други големи звезди на „Цирк дьо Солей“ като Борис Верховски. На сцената ще излязат и Максим Папазов, седмо поколение артист, който работи в Лас Вегас, съпругата му, дуо Васало. Ще има участници от различни сфери на изкуството – акробати, музиканти, комици, мотористи, оперни и поп изпълнители, екстремни спортисти.

Подобни публикации

Leave a Comment