Остават 3 дни до най-голямото мото събитие на Балканите – MOTO EXPO 2024

moto expo 2024 arena Sofia
Най-голямото мото събитие на Балканите – MOTO EXPO 2024 ще се състои от 20 до 23 април в Зала “Арена София”.
Всички фенове на мотори, мотопеди, скутери, тротинетки, ATV, UTV, велосипеди и всякакъв вид аксесоари са повече от добре дошли!
Очакват ви няколко дни изпълнени с адреналин, спираща дъха шоу програма и много вълнуващи изненади – не го пропускайте!

Moto Expo 2024 отново се организира от Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България (ААП), съвместно с утвърдения си дългогодишен партньор “Експо Тим” ООД.

Лятна почивка в Златни пясъци: 5 нощувки на база All Inclusive за двама, плюс басейн и паркинг, от Парк-Хотел Бриз*** цени ЗА ДВАМА от 540 лв. общо

70 премиерни модели за България

Тазгодишното Moto Expo 2024 ще представи над 70 премиерни модели за България. Освен това ще има нови за страната ни мотоциклетни марки. Всичко това се обуславя от повишаване на продажбите на нови мотоциклети в България за 2023 г. Това са над 2000 продадени нови машини (1965 по данни на ААП). Това е с над 500 нови продадени двуколесни спрямо 2022 г. Освен това, регистрираните нови машини са още повече, тъй като има фирми, които не са членове на ААП.

В централната зала с над 3000 кв. м площ ще има щандове на вносители на всички големи световни производители на мотоциклети, АТV машини, скутери, мотопеди, велосипеди, тротинетки, аксесоари, масла и екипировки. Централните фоайета са с над 1000 кв.м. заета площ от щандове на вносители на мотоциклетни аксесоари, екипировка, оборудване и други свързани с мотоциклетната индустрията продукти. Отвън, пред залата са оформени демонстрационна и хранителна зона.

Смяна на 4 гуми на лек автомобил, от Avon Tyres цени от 44 лв. намалено от 64 лв.

Така представителите у нас на световни марки като APRILIA, BENELLI, BETA, BMW MOTORRAD, CAN-AM, DUCATI, GASGAS, INDIAN MOTORCYCLE, HARLEY-DAVIDSON, HONDA, HORWIN, KAWASAKI, KTM, KYMCO, LYNX, Ski-Doo, BRP, MOTO GUZZI, MOTO MORINI, PEUGEOT Motorcycles, PIAGGIO, RIEJU, ROYAL ENFIELD, SEA-DOO, SEGWAY POWERSPORTS, STARK, SUR RON, SUZUKI, TRIUMPH, VESPA, YAMAHA и др. ще покажат най-новите си модели.

Подобни публикации

Leave a Comment