08.12.2023 BRYAN ADAMS

BRYAN ADAMS

BRYAN ADAMS идва в България на 8 декември 2023

Концертът ще се проведе в зала „Арена София“ като част от турнето So happy it hurts

Легендарният рок изпълнител Брайън Адамс идва в България на 8 декември 2023 година. Той ще зарадва всички свои фенове с вълнуващ и незабравим концерт в зала „Арена София“. Събитието е част от световното му турне So happy it hurts. Билетите влизат в продажба на 26 май точно в 10 часа в мрежата на Ивентим в цялата страна.

Мащабното турне на артиста вече стартира в САЩ и ще продължи с европейска обиколка, чието начало ще бъде дадено в София. Турнето носи името на петнадесетия му студиен албум „So happy it hurts“, издаден миналата година и номиниран за награда „Грами“. Албумът е създаден изцяло от канадския певец по време на пандемията. Включва 12 песни, които той записва сам, свирейки на различни инструменти.

„Условията, в които бяхме поставени по време на пандемията, промениха начина, по който бяхме свикнали да правим музика. С бандата ми нямахме възможност да се съберем и да работим заедно върху новия албум, затова реших да го направя сам. Това ми помогна да осъществя една мечта – да бъда барабанист.“, споделя Брайън Адамс.

So happy it hurts

Част от песните от „So happy it hurts“ ще чуем на живо от сцената на зала „Арена София“. Сет листът на турнето ще включва повече от 20 парчета от 40-годишното творчество на Брайън Адамс. Сред които дуетната му песен с Тина Търнър „It`s only love”, „Everything I do”, „Have you ever really loved a woman”, „Cuts like a knife”, „Run to you” и още много други.

Носителят на множество отличия. Сред които 3 номинации за „Оскар“, 5 номинации за „Златен глобус“, награда „Грами“ и 20 награди „Джуно“, ще завладее сцената с енергични вокали и въздействащо сценично присъствие на 8 декември. Всички, които не искат да пропуснат тази емоционална нощ с един от най-добрите изпълнителни на живо за всички времена – Брайън Адамс. Могат да закупят своите билети от 26 май. Тогава пропуските – на цена от 90 до 150 лв., влизат в продажба в мрежата на Ивентим в цялата страна.

Организатор на събитието е NUCOAST CONCERTS.

Деца до 10 години влизат без билет, ако не заемат седящо място, с пълнолетен придружител и декларация.

Leave a Comment