26.05.2023 ODD CREW излизат на сцената преди Pantera

Pantera

Легендарните Pantera идват в България на 26 май по покана на Fest Team в зала Арена София. Това е и първата дата от дълго чаканото им европейско турне.

Вратите на залата отварят в 18:30, но организаторите дават възможност на феновете да се съберат и подгреят за концерта още в 17:00 пред Арена София. Там ще има специална фен зона с мърчандайз, адекватна музика и разнообразни питиета. За музикалното оформление ще се погрижи Краси Москов от Радио Z-Rock.

ODD CREW ще излязат на сцената в Арена София непосредствено преди една от любимите си банди Pantera. “Black Sabbath и Led Zeppelin бяха огънят, който ни запали по това да правим музика. По-късно Pantera се превърна в едно от маслата, които наляхме в този огън. За нас е огромна чест да се качим на една сцена с тях, както и да почетем завета и паметта на Dimebag и Vinnie”, заявиха от родната банда.

Първи в “тежката вечер” ще излязат пред родната публика Black Tooth – метъл бандата, основана през 2004 в Анкара, Турция от Туна (вокал), Дениз (бас) и Утку (барабани). Black Tooth се смята за първия и единствен представител на жанра „южняшки метъл“ от Турция. Чудото за тях се случва, когато през 2007, лично Rita Haney, приятелката на Dimebag Darrell, ги кани да станат част от фестивала Ride For Dime. Black Tooth имат три албума и са били част от OzzFest и Sonisphere, споделяли са една сцена с Lamb of God, Rammstein, Metallica, Down и много други.

График за PANTERA на живо:

17:00 Фен Зона Арена София
18:30 – Отварят се вратите
19:00 – 19:40 Black Tooth
20:10 – 21:00 ODD CREW
21:30 – 23:00 PANTERA

Подобни публикации

Leave a Comment