12.06.2023 Джони Деп е поискал 4 вида алкохол за концерта си в България

Джони Деп

Един месец остава до концерта на супергрупата Hollywood Vampires в “Арена София” (бивша “Арена Армеец”) на 12 юни и вече станаха ясни изискванията на музикантите.

Разбираемо, най-голям е интересът към популярния актьор Джони Деп, който е ритъм китарист в тази формация от създаването ѝ през 2012 г. насам. Организаторите от Bulgarian Live Music съобщиха. Звездата от “Карибски пирати” е поискал да има на разположение 4 вида алкохол. Портокалов джин, италианска бира, френско вино и шампанско. За храненето си той няма специални изисквания, с изключение на това да няма чушки в ястията му.

Вокалистът Алис Купър пък е далеч от имиджа на рок звезда. Той е настоял за поне три списания за четене, множество различни видове чай, както и разнообразни безалкохолни напитки, за които изрично е споменато да не са с портокалов вкус. Изискванията са също за селекция от сирена и определен вид чипс с вкус на чедър. Все пак ще има и малко вино за цвят.

Джони Деп

Още по-скромно го е дал основният китарист – Джо Пери (от “Аеросмит”), който не е искал никакъв алкохол, а само комплект с различни видове кафе.

След като първоначално обявеният концерт на Hollywood Vampires през 2020 г. бе отложен заради пандемията от COVID-19. Сега формацията най-сетне ще пристигне за първото си шоу в България. Алис Купър вече разпространи обръщение, в което подканя феновете да напълнят залата.

В сетлиста на групата са включени кавъри на “Дъ Ху”, “Лед Цепелин”, Дейвид Боуи, “Мотърхед” и др. Ще има и авторски песни от двата им албума – Hollywood Vampires (2015) и Rise (2019).

Десетилетните спекулации за посещение на Джони Деп в България най-сетне ще се окажат истина. След като през 2010 г. се разнесе мълвата за посещение на актьора Spirit of Burgas, където в същия ден пееха “Продиджи”, а след това и проваления от коронавируса негов концерт през 2020 г.,

Leave a Comment