Концерт на ЛЮБО КИРОВ – Важна информация!

ЛЮБО КИРОВ

Концерт на ЛЮБО КИРОВ

Уважаеми клиенти,

На 23.10.2021 в 09:37 ч. получихме следното съобщение от организатора на ЦЕЛУНИ МЕ – Концерт на ЛЮБО КИРОВ в Арена Армеец, Артвент ООД:

„Здравейте, приятели,

Знаем, че с въвеждането на последните противоепидемични мерки в общественото пространство се появиха много въпроси. Бихме искали да отговорим на тези, които са свързани с провеждането на концерта на Любо Киров в зала „Арена Армеец“ в София на 26 октомври.

Събитието ще се проведе спрямо влизащите в сила от 21 октомври мерки, въведени от Министерството на здравеопазването. Бихме искали да осигурим максимално лесна организация за всички така, че влизането на концерта да бъде лесно и бързо.

Затова ви молим да бъдете с приготвен билет за концерта и един от следните документи:

– Сертификат, който показва завършен ваксинационен курс;

– Сертификат, който показва преболедуване на COVID-19;

– Резултат от PCR тест, направен през последните 72 часа;

– Резултат от антигенен тест, направен през последните 48 часа.

Ако нямате „Зелен сертификат“, можете да си направите тест в най-близката и удобна за вас лаборатория. Така, идвайки с готов резултат, ще можете да влезете максимално бързо. 

За ваше удобство на място ще бъде разположена и мобилна лаборатория на СМДЛ „Кандиларов“ с няколко пункта. Там след 17.00 часа ще можете да си направите бърз тест преди началото на събитието на преференциална цена. Бърз тест на преференциална цена предварително можете да си направите и във всички лаборатории на СМДЛ „Кандиларов“ в София на 25 и 26 октомври.

Вратите на зала „Арена Армеец“ ще бъдат отворени в 18.00 часа. Ще работят всички входове, за да не се образуват струпвания и опашки. Началото на концерта е в 20.00 часа. Предвижда се събитието да приключи около 23.00 часа.

Искаме да ви напомним, че концертът ще се проведе при запълнени 30% от капацитета на залата. Всички места на терен са правостоящи, за да може да се забавлявате пълноценно и на подходяща дистанция. 

Вярваме, че с добра организация всички ще можем да се забавляваме на събитието, което чакаме от месеци. Благодарим предварително за вашето съдействие.

Бъдете здрави,

Екипът на Artvent“

източник: Ивентим БГ

Подобни публикации

Leave a Comment