19/12/2021 Opera D’amore се измества с един ден

Opera D'amore

Уважаеми клиенти,

На 16.09.2021 в 14:50 ч. получихме следното съобщение от организатора на Opera D’amore, ТЛ Филм ООД:

“Здравейте,

Поради наситената концертна програма на звездните ни участници в края на 2021 година, спектакъла Opera d’Amore се измества с един ден.

Новата дата и час са 19.12.2021г. Арена Армеец от 19:00 часа!

Направихме всичко възможно световната премиера на този уникален спектакъл да стартира от България и това вече е факт!

Това което ще видим е Операта в 21ви век.

3D мапинг, холограми, интерактивни декори, звук и осветление от последно поколение и дизайнерски костюми, създадени специално за шоуто.

По продукцията работят над 200 професионалисти от целия свят. Но проект от подобен мащаб е трудно да бъде описан с думи – просто трябва да се види.

Един зашеметяващ спектакъл, който ще остави незабравими спомени за всички в семейството.

Запазете си датата 19.12.2021. Ще преживеем нещо изключително, при това в живата компания на световни величия – Хосе Карерас, Мария Гулегина, Марко Берти, Надя Кръстева, Кирил Манолов, Росен Ненчев, Илина Михайлова и Емил Павлов като и оркестъра и хора на Софийска опера и балет с диригент Маестро Давид Хименес.

Opera D’amore световна премиера – 19 декември 2021г. , зала Арена Армеец, 19:00 часа.

Всички закупени билети ще важат без нужда от допълнително презаверяване за новата дата.

Условия за връщане на билети са публикувани в новини на сайта.

Срок за връщане на билети до 20. 10. 2021 г.”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. “6-ти септември” 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

Краен срок за връщане на билети: 20.10.2021

източник: ИВЕНТИМ БГ

Подобни публикации

Leave a Comment