19.12.2020 Opera D’amore

Opera D'amore

18.12.2021 г. Opera D’amore нова дата

20/05/2021 Opera D’amore нова дата

Уважаеми дами и господа,

Продуцентска къща ТЛ ФИЛМ ООД

представя световната премиера на един спектакъл на АСАРА

Проектът “Opera D’amore” е оперен спектакъл, съчетаващ в себе си отделни любовни сцени (дуети, арии, увертюри). Той разказва на своите зрители вълшебни истории от световното оперно наследство. Тази приказна разходка ни запознава с любимата музика на Верди, Пучини, Маскани, Доницети, Леонкавало и други титани от класическия репертоар. Това е истински празник на ЛЮБОВТА и МУЗИКАТА който хората ще помнят дълго!

Иновативността на спектакъла се състои в няколко елемента:

1. Досега никога в световен мащаб не е реализиран оперен проект в който се представят кратки сцени от различни произведения, съчетани с модерната визия на съвременните технологии. Изпълнителните ще бъдат “вградени” в цялостни 3D виртуални картини от епохи и импресии. Всичко това ще бъде разположено на ултра-модерна сцена обградена от LED стени с обща площ повече от 250кв.м.!

2. Другият важен момент е живото участие на най-ярките звезди от световната оперна сцена – звездата на Метрополитън Ню Йорк, оперната дива МАРИЯ ГУЛЕГИНА, един от последните живи колоси – Маестро ХОСЕ КАРЕРАС, дългогодишната легенда на Миланската Ла Скала МАРКО БЕРТИ, световноизвестното българско мецосопрано Надя Кръстева, топ баритона на световните сцени Кирил Манолов, прекрасното сопрано Илина Михайлова, звездата на Софийска опера Росен Ненчев и др. Диригентската палка ще бъде в ръцете на уникалния Маестро ДАВИД ХИМЕНЕС.

Консервативното по своя характер изкуство операта никога не е виждало спектакъл с такъв размах – обединяващ всички сетива и епохи.

Премиерата ще бъде в България в зала Арена Армеец на 19.12.2020 от 20:00 часа. Билетите за това уникално шоу ще са от 50 до 160 лв.

Веднага след това започва и световното турне на Opera D’amore в Шотландия, Япония, Южна Корея, Германия, Украйна и др.

Бъдете част от това невероятно преживяване!

Схема на залата за концерта Opera D’amore:

Подобни публикации

Leave a Comment