SIBEL CAN промяна на дата

SIBEL CAN

Уважаеми клиенти,

На 25.05.2021 в 11:49 ч. получихме следното съобщение от организатора на SIBEL CAN за първи път в България, АМЮЗИК ЕООД:

“Предвид извънредната обстановка, концертът е с нова дата, а именно 16 октомври 2021. Затова пък имаме удоволствието да Ви представим специалната ни изненада.ОЧАКВАЙТЕ, концертът на легендарната певица SIBEL CAN, В зала Арена Армеец ще посрещне Грандамата на турската музика на 16 октомври 2021 заедно с Кралят на българският Поп-фолк АЗИС !!!!! Всички билети, закупени до момента, важат без необходимост от презаверяване за новата дата !!!!!”

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

!Билети, закупени от Офис 1 Суперстор, Книжарници Ориндж, Касата на Кантус Фирмус в зала България, Стефани Реклама Русе (Билетен център Ани), Смарт Медия Тийм (Седмицата Русе) и Мюзик център Пловдив се връщат на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. “6-ти септември” 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

източник: Ивентим БГ

Подобни публикации

Leave a Comment