05.12.2020 Сибел Джан за първи път в България

Сибел Джан

Сибел Джан промяна на дата

 

Най-великата турска певица идва

за концерт в България

Легендарната Сибел Джан ще изнесе първи концерт у нас на

5 декември в зала Арена Армеец

Любимата певица на Турция и на всеки харесващ турската музика, Сибел Джан (Sibel Can), идва за своя първи концерт в България този декември. Столичната зала Арена Армеец ще посрещне екип от над 50 души. Включително оркестър от 35 музиканти, които ще се включат в зашеметяващото аудио-визуално шоу на гранддамата на турската музика.

„Приятели от България, радвам се че най-после ще имам шанс да се срещна с вас. Въпреки, че залата трябва да бъде с ограничен капацитет, аз не се съмнявам, че с онези от вас които успеят да присъстват ще преживеем нещо незабравимо. Ще се видим в София“, споделя самата Сибел Джан. Преди малко повече от месец, родената през 70-те години певица, издаде своя 23ти албум. В него има 10 нови песни, сред които и „Hayat“, която се превърна в една от най-популярните песни в Турция за последните няколко години.

Екипът на певицата и организаторите от AMUSIC уверяват, че концертът ще се проведе при пълно спазване на предписаните от Министерство на здравеопазването и СРЗИ общи мерки за дистанция. Дезинфекция и носене на маски, като след разговори с управата на залата, предвиденият за продажба капацитет на залата е около 30%.

Билетите ще са в ограничено количество и тръгват в продажба от 01.10 в мрежата на Eventim.bg. В клоновете на „Български пощи“, бензиностанции OMV и в цялата търговска мрежа на Ивентим. Цените ще варират между 60 и 120 лева в зависимост от избрания сектор и близостта до сцената.

Схема на залата за концерта на Сибел Джан :

Подобни публикации

Leave a Comment