Концертът на Al Bano & Romina Power – промяна

Al Bano & Romina Power

От сайта на Ивентим:

Уважаеми клиенти,

На 27.11.2019 в 12:45 ч. получихме следното съобщение от организатора на Al Bano & Romina Power в София на 2 декември 2019, 19 ч. – ЕМБЕКС ЕООД:

“Концертът на Al Bano & Romina Power с нова дата и нова локация

Ал Бано и Ромина Пауър ще включат България във втората част от турнето си с концерт на 19 март в Зала 1 на НДК!

Концертът на италианското дуо Ал Бано и Ромина Пауър ще се състои на 19 март 2020 година, в зала 1 на НДК. Промяната се налага поради логистични причини, независещи от организаторите на събитието и мениджмънта на артиста.

Разположението по сектори и ценови категории в зала 1 на НДК ще е същото, както в Арена Армеец. Всички закупени билети ще важат без презаверка. Който е възпрепятстван да присъства на 19 март 2020, може да върне своя билет в периода от 03.12. до 31.12.2019 година.

Билетите за концерта на Al Bano & Romina Power са на цена от 50 до 140 лв. и влизат в продажба от 28 ноември 2019.”

Връщане на билети:
Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.
В случай, че са закупени от сайта на Eventim.bg:
– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централния офис на Eventim. Или да ги върнат лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени.
– с наложен платеж или по банков път – феновете трябва да върнат билетите си по пощата с банкова сметка. По която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка. Могат да се върнат и в централния офис на Eventim bg, намиращ се на ул. “6-ти септември” 58, София, където ще бъде възстановена сумата в брой.

Подобни публикации

Leave a Comment