02.12.2019 Al BANO & ROMINA POWER TOUR 2019-2020

Al BANO & ROMINA POWER

Обявеният за най-успешен италиански дует на всички времена Al BANO & ROMINA POWER , отново се завръща с турне, в което е включена и София! Юбилейната обиколка е посветена на 40 годишната им кариера – на годините, в които са изпяли най-големите си и обичани хитове!
Турнето ще бъде наистина специално и ще включва впечатляваща сценография, изцяло хитов репертоар, сценични ефекти и мултимедия с кадри от невероятната кариера на дуета, изпълнена с много музика и незабравими срещи с публиката им по цял свят, както и мигове от живота на звездната двойка зад сцената. Ал Бано Каризи – уникалният и неповторим глас на популярната италианска музика, започнал своята кариера като Артист на Клана Челентано.

Работил със самият Адриано Челентано, и със звезди като „Ролинг Стоунс“. Безспорно музикантът е един от най-търсените гласове в света на италианската музика. Посланик на добра воля в ООН. Ромина Пауър-дъщеря на световноизвестния холивудски актьор и режисьор Тайрън Пауър и на известната холивудска актриса Линда Кристън.
Ромина среща Ал Бано на снимачната площадка по време на снимки на филма „Nel Sole“. Той е заснет по идея на едноименната песен на Ал Бано Каризи и която е първият му хит от 70-те години.

Al BANO & ROMINA POWER


Концертите в това ново специално турне ще разкажат истинската „приказка“ за Ал Бано и Ромина Пауър. Те са вестители и на посланията към човечеството за един по-хуманен, добър, толерантен и мирен свят. Потвърждение за това са хитовите им песни Liberta, Felicita, Ci sara, Cara terra mia, Ma il cuore no, Angeli, Sempre sempre и много други!
В спектакъла им ще вземат участие и гости, които ще са част от изненадите за българските фенове!
Ал Бано и Ромина Пауър не крият симпатията си към България и българската публика! В концертният им репертоар са включени всички техни златни хитове, изпяти през годините на тяхната невероятна кариера до днес.

Концертът на Al Bano & Romina Power ще бъде изцяло със седящи места, като капацитетът на зала Арена Армеец ще бъде лимитиран до 5 000 души.

Билетите ще бъдат на цени  от 50 до 120 лева

Схема на залата за концерта на Ал Бано и Ромина Пауър :

Подобни публикации

Leave a Comment