Eros Ramazzotti пристигна в България за шоуто си на 3 октомври

Eros Ramazzotti

Броени часове ни делят от феноменалното шоу на Eros Ramazzotti, част от турнето Vita Ce N’è. Световната обиколка стартира по-рано тази година и включва цели пет континента. За шоуто си в България изпълнителят идва с 27 тира и над 80 човека екип.

Eros Ramazzotti кацна със собствения си самолет в София в 1:30 часа през нощта. По време на своя престой, италианската звезда ще има възможност да се разходи из столицата и да релаксира преди грандиозното шоу в Арена Армеец. Изпълнителят идва със собствени готвач, който ще се погрижат за подбраното хранително меню на Eros Ramazzotti.

Шоуто на италианската мегазвезда на 3 октомври ще е наистина впечатляващо. Той остава истински верен на своите фенове и обещава да им подари наистина незабравими емоции. Концертът на Eros Ramazzotti ще продължи повече от два часа, през които ще чуем както песни от новия албум Vita Ce N’è, както и най-обичаните му хитове през годините.

Огромният интерес към концерта беше очакван. Ограничено количество билети все още могат да бъдат закупени от касите на Арена Армеец и Ивентим, както и онлайн на eventim.bg

Входовете на Арена Армеец на 3 октомври ще бъдат отворени в 18:30ч. Приканваме всички фенове да се насочат към залата по-рано, за да може да се извършат рутинните проверки по безопасността навреме. Няма да има съпорт изпълнител и Eros Ramazzotti ще излезе на сцената в 20:00ч.

Подобни публикации

Leave a Comment