03.10.2019 EROS RAMAZZOTTI

EROS RAMAZZOTTI

EROS RAMAZZOTTI

СВЕТОВНОИЗВЕСТНИЯТ ИТАЛИАНСКИ МУЗИКАНТ

С ЕДИН ИЗКЛЮЧИТЕЛЕН КОНЦЕРТ!

3 октомври (четвъртък), 2019г., 20:00ч.
«Арена Армеец»

EROS RAMAZZOTTI ще посети България през 2019 като част от световното турне „Vita ce n`e’“!

Супер звездата EROS RAMAZZOTTI е считан за един от най-успешните италиански музиканти. Блестящата му кариера продължава повече от тридесет години. Той е издал 14 студийни албума, едно EP, три компилации, три лайв албума и 37 сингъла. Продажбите му надхвърлят 60 милиона в световен мащаб. Музикантът е работил заедно с артисти като Cher, Tina Turner, Andrea Bocelli, Patsy Kensit, Anastacia, Joe Cocker, Julio Iglesias, Lynn Davis, Ricardo Arjona, Luciano Pavarotti, Laura Pausini, Nicole Scherzinger  и Ricky Martin.

Vita Ce N’è е името на предстоящия нов студиен албум на EROS RAMAZZOTTI. Записът ще бъде на пазара на 23 ноември 2018. В подкрепа на албума, стартира и мащабното световното турне на изпълнителя, което започва на 17 февруари 2019 в Мюнхен. По време на турнето, Eros ще обиколи цели пет континента и ще изпълни песни от новият си албум, както и някои от най-големите си хитове, в едни от най-добрите арени по света.

По време на своето световно турне „Vita ce n`e’“, една от най-големите италиански  музикални звезди EROS RAMAZZOTTI ще посети и София. Българските фенове на изпълнителя ще имат изключителната възможност да се насладят на концерта му на 3 октомври в Арена Армеец!

Схема на залата за концерта:

Eros Ramazzotti пристигна в България за шоуто си на 3 октомври

Подобни публикации

Leave a Comment