Остават два дни до концерта на Шабан Шаулич

Шабан Шаулич

Шабан Шаулич е легендарен сръбски изпълнител, който на 21 декември ще изнесе пореден концерт за българската общност. В зала „Арена Армеец“ ще прозвучат едни от най-обичаните му хитове през годините, които са оставили траен отпечатък сред българските му почитатели.

Очаквам на концерта всички да дойдат с желание за забавление. Тогава при всички случаи ще се получи един хубав концерт. Аз ще се постарая да им дам една незабравима емоция. Винаги на своите концерти давам максимума от себе си. С българската публика се обичаме взаимно. Имам доста приятели в България, включително и колеги – Азис, Софи Маринова, Юлия Бикова и т.н. Това каза Шабан Шаулич.

Шабан Шаулич избра Софи Маринова за шоуто си в Арена Армеец

Кралицата на баладите Софи Маринова ще излезе непосредствено преди легендата на Балканите. Изборът е направен лично от Шабан Шаулич, който не веднъж е споделял, че певицата е една от любимите му български изпълнители. “Щастлив съм да ви призная, че ще се съберем със Софи Маринова на една сцена, за да подарим на българската публика едно наистина запомнящо се шоу”, сподели звездата.

Несъмнено участието ѝ ще направи преживяването на 21 декември незабравимо, а концертът ще остане в историята с това, че събира на една сцена две от най-големите звезди на Балканите.

Подобни публикации

Leave a Comment