Миле Китич изнесе 4-часов концерт в Арена Армеец

Миле Китич

Сръбската звезда Миле Китич отбеляза 35 години на сцена с 4-часов концерт в столичната „Арена Армеец“. Концертът започна малко след 20 часа и продължи до полунощ.

Изпълнителят откри с една от най-емблематичните си песни “Kralica trotoara”. След нея се чуха и хитовете “Plava ciganka”, “Milioni, kamioni” и ”Pije mi se”. Не бе минал и час и цялата публика вече бе на крака и размяташе пълни чаши. Градусът на настроението продължи да се покачва с “Kopka me kopka” и “Kilo gore kilo dole”, след които настъпи и кулминацията на първата част. Под звуците на гайда на сцената при Миле Китич се качи и родната родопска певица Таня Скечелиева. Двамата изпълниха народната песен „Девойко мари, хубава“, като сръбският певец даде тон на български.

Веднага след това на сцената се появи и Галена. Тя намекна на публиката скоро да очаква неин дует с Миле Китич. Докато сръбската звезда си почиваше, красавицата поддържаше настроението в залата. Тя също бе подготвила изненада за публиката – до нея се качи Фики. Двамата изпълниха хита си „Кой“ и запяха „Йовано, Йованке“. Галена не пропусна да поздрави жената и дъщерята на Миле Китич, които също бяха в залата.

Сръбската звезда се завърна на сцената с нов външен вид и продължи шоуто с най-новата си песен „Kazanova”. Миле Китич показа, че знае как да забавлява публиката и на два пъти слезе сред най-верните си фенове, за да се снима с тях. Преди да слезе от сцената за финал изпя „Lucifer” по желание на всички в залата.

От името на организаторите и с помощта на Галена Миле Китич се отправи с молба към публиката да се включат в дарителската кампания за Иван Тодоров.

14.12.2018 Колекция видеоклипове от концерта на Миле Китич

Подобни публикации

Leave a Comment