Дейвид Гарет се отлага. Kросоувър концертът на Дейвид Гарет се отлага за 29 септември (събота)!

Дейвид Гарет

Kросоувър концертът на Дейвид Гарет се отлага за 29 септември (събота)!

Днес очакваме най-бързия цигулар, Дейвид Гарет в супер форма в Арена Армеец

Като част от програмата по възстановяването си от тежка дискова херния. Виртуозният цигулар Дейвид Гарет със съжаление е принуден да отложи кросоувър концертите си от турнето “Explosive-Live” в София на 6 юни и в Букурещ на 8 и 9 юни.

За София е насрочена нова дата –  29 септември (събота). Тя ще е удобна и за феновете от цялата страна, които трябва да пътуват до столицата.

Въпреки че артистът е на път да се възстанови напълно. Докторите му наложиха още няколко месеца пълен покой. За да може излекуването му да е трайно, а изпълненията му на сцена  – пълноценни и вълнуващи както за него, така и за публиката.

Дейвид изключително съжалява, че няма да може да зарадва с първи концерт у нас своите български фенове. Още на 6 юни  и е дълбоко благодарен за силната лоялност, подкрепа и разбиране, която среща у своите почитатели вече няколко месеца.

Билетите за концертът на Дейвид Гарет на 6 юни важат без презаверка за новата дата. – 29 септември (събота), зала Арена Армеец, София.

За всички, за които новата дата не е приемлива и желаят да върнат своите билети. Могат да го направят до 6 юли (включително) от касите, където са ги закупили.

В случай, че сте закупили билети от сайта на Ивентим БГ:

–        С кредитна карта – трябва да изпратите билетите до централния офис на Ивентим. Или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.

–      С наложен платеж или по банков път – изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим БГ. Той се намира на ул. “6-ти септември” 58, където ще ви бъде възстановена сумата в брой.

Краен срок за връщане на билетите – 06.07.2018 г.

Подобни публикации

Leave a Comment