25.10.2020 David Garrett

David Garrett

David Garrett пристига в София с новото си световно турне “Unlimited Live” на 25 октомври 2020 в зала Арена Армеец

 

След невиждания успех в повече от 14 държави в света, юбилейното световно кросовър турне “UNLIMITED – LIVE” 2020 на David Garrett и неговия бенд ще връхлети София на 25 октомври в зала Арена Армеец!

Най-успешният кросоувър изпълнител в света в момента, виртуозният цигулар David Garrett включи София на 25 октомври 2020, зала Арена Армеец, в световното си юбилейно турне “UNLIMITED – LIVE” 2020! Понастоящем продукцията се радва на феноменален успех из целия свят – от Германия, през Полша и Италия, до Турция и Израел. Ексклузивната новина потвърдиха мениджмънтът на Гарет RTK Roland Temme в Германия и компанията-организатор на събитието у нас Прагма Ентъртеймънт.

David Garrett

С помощта на най-новите технологии, които смесват звук и визуалност, “UNLIMITED – LIVE” представя един феноменален и невиждан до този момент спектакъл. В него публиката се потапя в наистина незпитвано, почти кинематографично-музикално преживяване. Цигуларят-рокзвезда спира дъха на почитателите си с един невероятен микс от нови композици. Unplugged аранжименти и уникални непредставяни версии на най-големите си хитове! Независимо дали става въпрос за иконичните кросовър поп и рок парчета от творчеството на музикалната легенда. Или изпълнения от класическия му репертоар, Дейвид Гарет за пореден път ще докара до екстаз публиката със своята космическа виртуозност. Новото му шоу, едновременно наелектризиращо обстановката до степен на екзалтация. Е и много лично и интимно, вече си спечели над 200 000 фена в световен мащаб към настоящия момент на обиколката. Тя стартира само преди месеци и вече премина през Европа и Азия като вихрушка.

Името на турнето “UNLIMITED” (“Безгранично”) изобщо не е случайно.   Дейвид Гарет никога не е допускал да бъде ограничаван в определени музикални рамки. И именно страстта му към експериментаторство и музикалната креативност раждат едно феноменално шоу. То е събрало в себе си необятна гама от музикални стилове, подплатена от невиждани визуализации.

David Garrett

Музикалният гений успява не само да привлече съвсем нова публика, която се наслаждава както на кросовър течението, така и на класическата музика – той е и иноватор-инструменталист, ползващ цигулката освен като класически и така и като инструмент, с който се прави рок музика.

Неговите опияняващи интерпретации като “Purple Rain”  или “Smells Like Teen Spirit”, спиращите дъха с красотата си версии на класики като  “Nothing Else Matters” или “November Rain” и новата му поредица на световни поп и рок хитове като “Viva la vida” или “Hey Jude”, заедно с аранжиментите му на традиционните класически съкровища сред които “Пета симфония” на Бетовен или “Лунна светлина” на Дебюси вече си спечелиха милиони фенове по целия свят, станали верни последователи на творчеството на Дейвид Гарет за цял живот.

Билетите за “UNLIMITED – LIVE” 2020 на David Garrett в София, 25 октомври 2020 година скоро могат да бъдат закупени от Ивентим България онлайн, както и в мрежата на Ивентим в цялата страна на цени от 65 лева, 75 лева, 85 лева, 105 лева, 125 лева, 165 лева и ВИП 185 лева.

Наричан Паганини на поп звездите и Джими Хендрикс на цигуларите. Дейвид Гарет е „Цигуларят на Дявола“ на нашето време. Интернационална суперзвезда, която магически смесва мелодиите на Металика и Моцарт. Окачествен е като пионерът в модерното „кросоувър“ течение. Както и като един от най-талантливите и виртуозни музиканти. Дейвид се чувства еднакво „у дома си“, независимо дали изпълнява най-сложните класически композиции заедно с водещи световни оркестри и диригенти или свири неостаряващите рок класики на мащабните и претъпкани стадиони.

Обожаван от милиони фенове по целия свят, Дейвид Гарет е продал милиони билети. Той е спечелил 24 златни и 16 платинени награди на най-разнородни музикални форуми в градове като Хонг Конг, Германия, Мексико, Тайланд, Бразилия, Сингапур и много други.  Дейвид Гарет комбинира харизмата на рок звездата с виртуозността, присъща само на най-талантливите класически инструменталисти на нашето време.

Схема на залата за концерта на Дейвид Гарет:

Подобни публикации

Leave a Comment