“Нощ на звездите” – едно уникално шоу

НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ

Цирковият акробат Енчо Керязов, който подготвя спектакъла “Нощ на звездите” , ще излезе на една сцена за пръв път заедно със своите най-големи конкуренти.

Тази година на 17 март ще се бъдат раздадени седмите награди “Нощ на звездите” на фондация “Енчо Керязов”. В шоуто, което ще се проведе в зала “Арена Армеец” ще участват артисти на 11 държави. Преди спектакъла ще бъдат наградени и талантливи деца от област Ямбол. В категориите “образование”, “изкуство” и “спорт”. Енчо Керязов обясни, че подадените кандидатури тази година са над 400 с изключително сериозни постижения.

“Нощ на звездите”

“Хората трябва да дойдат, за да покажат едно уважение към тези деца. И след това, защото такова шоу няма къде да видят”, каза цирковият акробат Енчо Керязов.

По думите му никъде по света на едно място не могат да се видят 6 призьори от Световния цирков фестивал в Монте Карло. Самият Керязов пък за пръв път ще излезе на една сцена със своите най-големи конкуренти в цирковото изкуство.

“Христо Мутафчиев ще влезе в ролята на жива мишена, ще му бъде поставена ябълка на главата, която ще бъде обстрелвана с арбалет”.

Цирковият акробат обясни, че най-трудното при организацията на седмата “Нощ на звездите” е логистиката. Защото всички участници трябва да са свободни. Имат и много реквизит и багаж, с който пристигат.

По думите му обаче, вече има дата и вече работи по организацията на спектакъла за следващата година.

17.03.2018 НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ 2018

Подобни публикации

Leave a Comment