1-3.06.2018 Волейболната лига на нациите (наследник на Световната лига)

Волейболната лига на нациите

1500 безплатни билета за деца между 7 и 12 г. ще отпусне Българската федерация по волейбол за двубоите от най-новия проект на FIVB и наследник на Световната лига за мъже – Волейболната лига на нациите. В дебютния сезон на надпреварата страната ни ще има привилегията да бъде домакин на два турнира от първата фаза. От 1-и до 3-и юни столичната „Арена Армеец“ ще приеме двубоите от Група 5. Съперници на „Българските Лъвове“ са Австралия, Русия и Сърбия. Две седмици по-късно, от 15-и до 17-и юни, интригуващите сблъсъци ще се пренесат в зала „Конгресна“. В Двореца на културата и спорта във Варна. Там съставът воден от селекционера Пламен Константинов ще се изправи срещу олимпийския златен медалист от Игрите в Рио – Бразилия. И носителя на трофея от последното издание на Световната лига през 2017-а година – Франция и Канада.

01-03.06.2018 Волейболната лига на нациите – програма, отбори

Българската федерация по волейбол продължава инициативата си за привличане на възможно най-много семейства с деца в залите! Отново, както и по време на срещите от Световната лига през 2017 г.. И тези от Световното първенство в България и Италия от 9-и до 30-и септември. Със закупуването на един билет възрастният ще има възможност да получи напълно безплатно и пропуск за едно дете между 7 и 12 г. По този начин ще се сформира т.нар. „Семеен билет“. Децата, които нямат навършени 7 години, ще имат възможността да наблюдават напълно безплатно срещите, придружени от родител с билет, но няма да имат свое самостоятелно запазено място. БФВолейбол ще отпусне 1500 безплатни билета за деца между 7 и 12 г., общо за всички мачове от Волейболната лига на нациите, които ще се изиграят в София и Варна.

Условията и правилата, при които да се възползвате от инициативата „Семеен билет“ може да прочетете в края на статията .

БФВолейбол определя също така и допълнителни 10% отстъпка за хора в инвалидни колички и пенсионери.

Билетите за срещите в София и Варна са разделени в 4 категории, а цените им са между 20 и 50 лв. за дневен пропуск, който включва и двете срещи от съответния ден.

БФВолейбол е подготвила и т.нар. специален „Турнирен билет“, с който се дава възможност на привържениците да си закупят пакетен пропуск и за трите дни от турнира на специална цена. Другата добра новина за всички привърженици на волейбола у нас е, че всеки, който закупи билет за Волейболната лига на нациите до 30-и април, независимо за кой ден или в коя зала, ще получи 10% отстъпка от цената на пропуска.

Продажбата на билети стартира днес, 20 февруари, в 16:00 ч. българско време.

Билети се продават от Eventim (eventim.bg) и неговите партньори: бензиностанции ОМВ, Технополис, Office 1 Superstore, книжарници Orange, Български пощи, билетен център НДК, билетна каса при Двореца на културата и спорта, гр. Варна, както и на билетна каса при „Арена Армеец“, гр. София.

Ето и всички цени по категории и локации:

Билет за един ден от Група 5 в София и Група 16 във Варна:

Категория 4 – 20 лв.До 30-и април – 18 лв.

Категория 3 – 30 лв.До 30-и април – 27 лв.

Категория 2 – 40 лв.До 30-и април – 36 лв.

Категория 1 – 50 лв. До 30-и април – 45 лв.

*Дневният билет дава възможност на притежателя си да гледа всички срещи от програмата за съответния ден.
Важна информация за „Семейните билети“ и билетите за хора в инвалидни колички:

* Наличните места за хора в инвалидни колички са ограничени и са различни за всяка отделна зала. Поради тази причина този тип билети ще бъдат предлагани до изчерпване на наличните в съответната зала места.

* При интерес за закупуване на билети за хора в инвалидна количка, моля да се свържете с Eventim на info@eventim.bg .

* „Семейните билети“ ще се различават на външен вид от останалите. По този начин ще бъдат улеснени проверяващите служители на пропускателните входове в залите.

* Ще бъде обозначен специален вход, който да бъде използван от притежателите на „Семейни билети“.

Волейболната лига на нациите

* Посетителите, закупили „Семеен билет“ ще могат да влязат в залата единствено заедно с детето до 12г., което придружават. Като на входа ще трябва да се предостави декларация за придружител на непълнолетен.

* В случай, че възрастен, който е закупил „Семеен билет“ посети събитието без да е придружаван от дете до 12 г., това ще бъде установено при проверка на входа на залата и неизползваният билет (седалка в залата) автоматично ще бъде освободен за продажба в системата на Еventim.

* В случай че предварително закупен „Семеен билет“ не може да бъде използван като такъв (няма да посетите събитието заедно с дете до 12 г.), моля да се свържете с Eventim на info@eventim.bg

*Стюардите на турнира ще имат информация за местата в залата, за които са закупени „Семейни билети“ и ще следят дали тези места наистина се използват от деца до 12 г., каквато е основната цел на инициативата „Семейни билети“ – популяризиране на спорта сред децата! В случай на опит за злоупотреба, пропуските ще бъдат отнемани, а притежателите им ще бъдат помолени да напуснат залата.

*Семейни билети може да се използват за деца между 7 и 12 години. Към датата на събитието детето не трябва да има навършени 13 г.

Leave a Comment