Световно първенство по волейбол за мъже 2018 програма в София, Арена Армеец

Световно първенство по волейбол за мъже

Стартира продажбата на билетите за Световно първенство по волейбол за мъже  в България и Италия.

Последения шанс да гледате световното в София е днес, важен мач за България срещу Канада

Семеен билет и евтини билети за България – САЩ от 20:40 днес, места има, шанс за класиране също!

Семеен билет и евтини билети за България – Иран от 20:40 днес, места все още има!

Гъвкави цени, различни възможности за намаления, разнообразни пакетни предложения и над 10 000 безплатни билета за деца между 7 и 12 г. ще отпусне Българската федерация по волейбол за двубоите от Световното първенство по волейбол за мъже. На което страната ни ще бъде домакин заедно с Италия!

Програма на Националният отбор и Българската национална телевизия за Световното по волейбол

Първата фаза ще бъде във Варна и Русе

Световно първенство по волейбол за мъже ще се проведе от 9-и до 30-и септември, а градовете у нас, които ще приемат най-големия волейболен форум са Варна, Русе и София. „Българските Лъвове“ ще започнат участието си на турнира в емблематичната зала „Конгресна“ в Двореца на културата и спорта в морската ни столица. Пред верните варненски фенове съставът воден от селекционера Пламен Константинов ще се изправи срещу действащият световен шампион Полша, Иран, Куба, Финландия и Пуерто Рико в двубоите от Група Д на първата фаза на турнира. По същото време „Арена Русе“ ще бъде домакин на сблъсъците от Група Б, в която са олимпийският златен медалист от Игрите в Рио – Бразилия, Канада, Франция, Египет, Китай и Холандия.

БФ Волейбол отпуска над 10 000 безплатни билета за деца до 12 години.

Вижте подробна информация за всички видове билети в статията по-долу.

При класиране за втората фаза се очаква България да играе в София

Двубоите от втория кръг в София на Световно първенство по волейбол за мъже ще се състоят между 21 и 23 септември, а участващите отбори ще станат ясни след срещите от първия кръг.

Отборен билет

БФВолейбол е подготвила и т.нар. специален „Отборен билет“, с който се дава възможност на привържениците на даден тим да си закупят пакетен пропуск за всички мачове на любимия им отбор от съответната фаза на Световно първенство по волейбол за мъже на специална цена. Пакетът ще включва 5 двубоя от първата фаза или 3 срещи от втория етап на шампионата. Другата добра новина за всички привърженици на волейбола у нас е, че всеки, който закупи билет за Световното първенство до 31-и май, независимо за кой мач или в коя зала, ще получи 10% отстъпка от цената на пропуска.

Семеен билет

Българската федерация по волейбол продължава инициативата си за привличане на възможно най-много семейства с деца в залите! Отново, както и по време на срещите от Световната лига през 2017 г., със закупуването на един билет възрастният ще има възможност да получи напълно безплатно и пропуск за едно дете между 7 и 12 г. По този начин ще се сформира т.нар. „Семеен. Децата, които нямат навършени 7 години, ще имат възможността да наблюдават напълно безплатно срещите, придружени от родител с билет, но няма да има свое самостоятелно запазено място. БФВолейбол отпуска забележителните над 10 000 безплатни билета за деца между 7 и 12 г., общо за всички мачове от Световно първенство по волейбол за мъже, които ще се изиграят във Варна, Русе и София.

Условията и правилата, при които можете да се възползвате от инициативата „Семеен билет“ можете да прочетете в края на статията.

БФВолейбол определя също така и допълнителните 10% отстъпка за хора в инавалидни колички и пенсионери.

 

*Дневният билет дава възможност на притежателя си да гледа всички срещи от програмата за съответния ден.

Билетите за втората фаза на Световно първенство по волейбол за мъже в „Арена Армеец“ в София са на цени между 30 и 60 лв. Тук отново важат различните пакети и отстъпки при закупуване на пропуските до 31-и май.

Билет за един мач от втората фаза на Световното първенство в София

Категория 4 – 30 лв.                                                   До 31-и май – 27 лв.

Категория 3 – 40 лв.                                                   До 31-и май – 36 лв.

Категория 2 – 50 лв.                                                   До 31-и май – 45 лв.

Категория 1 – 60 лв.                                                   До 31-и май – 54 лв.

Дневен билет за втората фаза на Световно първенство по волейбол за мъже в София

Категория 4 – 50 лв.                                                   До 31-и май – 45 лв.

Категория 3 – 60 лв.                                                   До 31-и май – 54 лв.

Категория 2 – 80 лв.                                                   До 31-и май – 72 лв.

Категория 1 – 100 лв.                                                 До 31-и май – 90 лв.

*Дневният билет дава възможност на притежателя си да гледа всички срещи от програмата за съответния ден.

„Отборен билет“ – 3 мача на един отбор за втората фаза в София

Категория 4 – 70 лв.                                                   До 31-и май – 63 лв.

Категория 3 – 100 лв.                                                 До 31-и май – 90 лв.

Категория 2 – 120 лв.                                                 До 31-и май – 108 лв.

Категория 1 – 150 лв.                                                 До 31-и май – 135 лв.

Важна информация за „Семейните билети“ и билетите за хора в инвалидни колички:

* Наличните места за хора в инвалидни колички са ограничени и са различни за всяка отделна зала. Поради тази причина този тип билети ще бъдат предлагани до изчерпване на наличните в съответната зала места.

* При интерес за закупуване на билети за хора в инвалидна количка, моля да се свържете с Eventim на info@eventim.bg .

* „Семейните билети“ ще се различават на външен вид от останалите. По този начин ще бъдат улеснени проверяващите служители на пропускателните входове в залите.

* Ще бъде обозначен специален вход, който да бъде използван от притежателите на „Семейни билети“.

* Посетителите, закупили „Семеен билет“ ще могат да влязат в залата единствено заедно с детето до 12г., което придружават, като на входа ще трябва да се предостави декларация за придружител на непълнолетен.

* В случай, че възрастен, който е закупил „Семеен билет“ посети събитието без да е придружаван от дете до 12 г., това ще бъде установено при проверка на входа на залата и неизползваният билет (седалка в залата) автоматично ще бъде освободен за продажба в системата на Еventim.

* В случай че предварително закупен „Семеен билет“ не може да бъде използван като такъв (няма да посетите събитието заедно с дете до 12 г.), моля да се свържете с Eventim на info@eventim.bg

Стюардите

*Стюардите на турнира ще имат информация за местата в залата, за които са закупени „Семейни билети“ . Те ще следят дали тези места наистина се използват от деца до 12 г., каквато е основната цел на инициативата  „Семейнни билети“ – популяризиране на спорта сред децата! В  случай на опит за злоупотреба, пропуските ще бъдат отнемани, а притежателите им ще бъдат помолени да напуснат залата.

*Семейни билети може да се използват за деца между 7 и 12 години. Към датата на събитието детето не трябва да има навършени 13 г.

Билетите за срещите от Група Д на Световното първенство във Варна

Билетите за срещите от Група Д на Световното първенство във Варна са разделени в 4 категории, а цените им са между 20 и 50 лв. за един двубой. Дневните пропуски, които включват всички срещи за съответния ден са между 30 и 80 лв.

Продажбата на билети стартира едновременно в Италия и България на 15 февруари от 16:00 ч. българско време (15:00 ч. италианско).

Билети се продават от Eventim (eventim.bg) и неговите партньори. Бензиностанции ОМВ, Технополис, Office 1 Superstore, книжарници Orange, Български пощи, билетен център НДК. Билетна каса при Двореца на културата и спорта, гр. Варна, билетна каса при Арена Русе, както и на билетна каса при Арена Армеец. Посетете и официалната страница на първенството, http://italy-bulgaria2018.fivb.com/ , където също ще намерите директен линк към online продажбата на билети и още много полезна информация.

Подобни публикации

Leave a Comment