31.12.2017 NYE INTERSOLAR 2018 отново София ще е топ място за Нова година

Mоже ли София да бъде топ място за Нова година в Европа? От Yalta Club доказаха, че може с INTERSOLAR през 2017-та. Артисти като Richie Hawtin, Martinez Brothers и Tale Of Us бяха именно в София, а не в Берлин, Мадрид или Ню Йорк – най-популярните дестинации за такъв тип събития. А началото на 2018 ще започне с Марко Карола (Marco Carola).

 

Marco Carola

Марко Карола – създателят на Music ON, лейбъл и парти концепция, която за трета поредна година е едно от най-посещаваните в Ibiza. Той ще се качи на голямата сцена в зала Арена Армеец на 31 декември.

Всеизвестен факт е, че Марко Карола трудно приема да е част от лайнъп или да дели пулта с друг, защото той разбира по различен начин думата парти. Пуска дълго и се забавлява заедно с публиката. За това и новогодишната вечер в София ще бъде само негова. Till the end.

Партито ще открие един от лидерите на родната сцена и създателят на Takeover – Liubo Ursiny.

И тъй като Yalta Club винаги се старае да надгражда и да застава твърдо зад мотото си “We do it better”, специално обособена външна сцена ще даде старт на вечерта с парти на открито, шампанско и много фойерверки за всички, които искат да посрещнат първите минути на 2018-та с InterSOLAR.

Стандартните билети за вечерта са с цена 60 лева (70 лева – на касите пред залата в деня на събитието) , а в продажба са и лимитирана серия специални билети на цена 200 лева, даващи достъп до сцената в компанията на Marco Carola и неговия антураж.

График

? 22:30 – InterSOLAR начало (отваряне на вратите)
? 22:30 – Liubo Ursiny
? 00:00 – ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА – фойерверки и чаша шампанско за всеки (outdoor) ???
? 02:00 – MARCO CAROLA (till the end)
? 07:00 – Край

Притежателите на специялни билети получават комплимент: 1 алкохолна напитка по избор, 1 Red Bull , 1 Heineken Star.

използвани са материали от: meloman.bg

 

Подобни публикации

Leave a Comment