31.12.2018 NYE INTERSOLAR 2019 и отново София ще е топ място за Нова година

intersolar2019

София отново ще бъде топ място за Нова година в Европа с INTERSOLAR 2019. От Yalta Club доказаха това с INTERSOLAR през 2017 и 2018-та. Артисти като Richie Hawtin, Martinez Brothers, Tale Of Us и Марко Карола (Marco Carola) бяха именно в София, а не в Берлин, Мадрид или Ню Йорк – най-популярните дестинации за такъв тип събития.

С  INTERSOLAR 2019 ще посрещнем новата година с Adam Beyer, Dubfire: EVOLV, Richie Hawtin, Liubo Ursiny.
Билетите са в продажба в YALTA CLUB, OMV и мрежата на Eventim . Цена на билета вече е 80 лв. , като остават ограничен брой Backstage билети с цена 200 лв. (включва сепарета, гардероб, достъп до VIP бар и backstage достъп)

INTERSOLAR 2019 ще открие един от лидерите на родната сцена и създателят на Takeover – Liubo Ursiny. Новата година ще започне с Adam Beyer след което следва Dubfire: EVOLV и партито ще завърши Richie Hawtin.

intersolar2019 time table

 

 

 

 

Solar фестивалите са най-големите и най-популярни събития за електронна музика в България. Новогодишното събитие е номер едно в югоизточна Европа, като и през тази година ще посетено от много фенове на електронната музика от съседните ни страни.

Карта на зала за INTERSOLAR 2019

intersolar2019 map

Подобни публикации

Leave a Comment