Концерта на Ал Бано е преместен в НДК

АЛ БАНО

Концертът на легендарния изпълнител Ал Бано с виртуозните музиканти от Софийска филхармония е с нова дата и място . 6 октомври, зала 1 на НДК. Така най-големите хитове на изключителния певец. Сред които „Felicità“, “Libertà”, “Sempre sempre”, ще омагьосат публиката в зала 1 на НДК ден по-късно от обявеното.

 

Закупените билети за концерта на Ал Бано с дата 5 октомври важат за новата дата 6 октомври без презаверка. Тези, които желаят да върнат своя пропуск, могат да го направят в срок до 6 ноември, като сумата ще им бъде напълно възстановена. Билетите се връщат на касата на Eventim, от която са закупени. Пропуските, закупени с кредитна карта, могат да бъдат изпратени или върнати лично в централния офис на Eventim, като сумата по кредитната карта се възстановява в срок до 14 работни дни.

Ал Бано

Билети за концерта на Албано Каризи с виртуозите от Софийска филхармония са на цени от 40 до 70 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online.  Събитието е с начален час 20:00. Организатор е MOKO Solution. Повече информация тук: Ал Бано и Софийска филхармония – Oфициално събитие.

 

Събитието се организира с подкрепата на Италиански културен институт.

 

Медийни партньори: Darik, Biograph, Good Food, Телеграф, Монитор, vesti.bg, vbox7.com, Actualno.com, iWoman.bg, sportlive.bg, meloman.bg.

С подкрепата на: книжарници Ciela, Spaghetti Company, Intrigue Bar & Dinner, Piano Bar Camino.

 

Подобни публикации

Leave a Comment