04.05.2018 Roger Waters

ROGER WATERS

 Уважаеми дами и господа,

СОФИЯ МЮЗИК ЕНТЕРПРАЙСИС

     има изключителното удоволствие да ви представи

ТВОРЧЕСКИЯТ ГЕНИЙ НА PINK FLOYD – Roger Waters

СТАРТИРА ГРАНДИОЗНО, ЕДИНСТВЕНО ПО РОДА СИ ТУРНЕ

 4 май (петък) 2018 г., 20:00 ч.

 «Арена Армеец София»

Roger Waters се завръща в Европа през 2018 година с новото си забележително турне „Us + Them”. В него ще представи, както най-великите хитове на Pink Floyd, така и нови песни.

Roger Waters – Us + Them ще покаже най-доброто от първокласното творчество на Waters, с хитове от най-великите албуми на Pink Floyd (Wish You Were Here, The Wall, Animals, Dark Side of the Moon) както и песни от новия му албум ““Is This the Life We Really Want?“, който беше посрещнат изключително позитивно от критиците.

Наименованието на турнето произлиза от песента “Us And Them”, която е част от издадения през 1974-та година и продаден в мултимилионен тираж албум на Pink FloydThe Dark Side of the Moon.

Roger Waters 

“Тръгваме на път с ново шоу”, каза Roger Waters. – „ То е комбинация от творби от дългогодишната ми кариера, от годините с Pink Floyd и някои нови песни. Вероятно 80% от песните ще са стари и 20% ще бъдат нови, но всички са обединени под обща тема. Шоуто ще бъде неповторимо, обещавам ви. Ще бъде грандиозно и спиращо дъха, както всички до сега.”

Легендарните изпълнения на Roger Waters са характерни с покоряващите си сетивни преживявания, включващи най-съвременните аудио визуална ефекти и разтърсващ, кристален звук. Новото турне, след месеци подготовка ще покори феновете с внушителното си представяне и ще ги отведе на едно незабравимо, музикално пътешествие.

Roger Waters – Us + Them отбелязва първото европейско турне на музиканта след The Wall Live (2010-2013), което беше напълно разпродаденото му световно турне, видяно от над 4 милиона фенове в света на 219 концерта, което остава най-касовото турне на солов изпълнител в историята.

 

БИЛЕТИ
Билетите за концерта на Роджър Уотърс ще бъдат
на цени от 70 до 180 лева.

 За повече информация: www.rogerwaters.com

Схема на залата за концерта:

Роджер Уолтър

Подобни публикации

Leave a Comment