02.12.2017 НАЙ-ГОЛЕМИТЕ СРЪБСКИ ЗВЕЗДИ

Шабан Шаулич

 

Четири от най-големите сръбски звезди пристигат у нас за грандиозен концерт в столичната зала „Арена Армеец“. Шабан Шаулич, Весна Змиянац, Саша Матич, Таня Савич,  ще зарадват българските си почитатели на 02 декември 2017 г. (събота) от 20:00 часа.

Феновете на сръбската музика вече тръпнат в очакване на новата си среща с Шабан Шаулич и Весна Змиянац, които публиката у нас добре познава.

Поради многото си ангажименти звездите на сръбската музика ще пристигнат у нас ден преди концерта. Като вече са поставили своите условия на организаторите. Шабан Шаулич, който изнесе вече 3 концерта в „Арена Армеец“, споделя, че с нетърпение очаква поредната си среща с българската публика.

Специално за концерта зала „Арена Армеец“ ще бъде напълно реновирана. Сцената на звездите ще бъде изградена от “Жокер медия“ и ще бъде на цели четири нива. Озвучаването в залата ще бъде напълно ново, като целта е да се постигне идеална акустика, така че всички присъстващи да се насладят на перфектен звук.

Шабан Шаулич

Шабан Шаулич е сръбски певец и композитор. Много популярен в родината си, той е на сцената от 70-те години на миналия век. Определят го като „Крал на народната музика“. През 1969 г. издава първия си албум – „Дајте ми утјеху“. През 1972 г. излиза албума – „Био сам пијанац“.

 

Весна Змиянац е сред най-известните и доказали се сръбски звезди.Измежду най-големите ѝ хитове е песента „Sto jivota“. Весна Змиянац изнася концерти и в България, изпълнявайки и чисто български народни песни като „Йовано, Йованке“.

Vesna-Zmijanac

 

Концертът на Шабан Шаулич,  Весна Змиянац,  Саша Матич,  Таня Савич, на който ще изпълнят и най-големите си хитове от началото на кариерата си, е на 02 декември 2017 г в зала „Арена Армеец“. Начало – 20:00 часа. Билетите за събитието са на цени от 30 до 50 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна, както и online . Организатори на събитието са „Fresh Music”

Схема на залата за концерта:

сръбските звезди

 

Вижте и:

22.02.2018 25 ГОДИНИ РАДИО ВЕСЕЛИНА

18.12.2017 LEPA BRENA

17.12.2017 ЗА СВАТБИТЕ! КАМЕН ДОНЕВ И BOBAN MARKOVIC

09.12.2017 20 ГОДИНИ СОФИ МАРИНОВА НА СЦЕНА

 

Подобни публикации

Leave a Comment