18.12.2017 LEPA BRENA

ЛЕПА БРЕНА

СИМВОЛЪТ НА СРЪБСКАТА МУЗИКА LEPA BRENA С ГРАНДИОЗЕН КОНЦЕРТ В АРЕНА АРМЕЕЦ

 
Легендата на сръбската музикална сцена LEPA BRENA ще покори родната публика с BEST OF концерт в „Арена Армеец“. Мащабното събитие, за което най-популярната и обичана юго звезда подготвя специална голяма изненада за всички присъстващи в залата, ще бъде на 18 декември. Билетите за уникалното шоу, на което Брена ще изпълни всички любими хитове на поколения българи, са в продажба от днес и са на цени от 20 до 55 лв.

 

Певицата, която през 90-те събра повече от 100 000 души на Националния стадион „Васил Левски“ в един исторически концерт. Сега се завръща по-сияйна и вдъхновена от всякога. За да предаде заразителната си енергия на публиката в най-голямата зала у нас. Легендарните хитове „Ti si moj greh“, „Luda za tobom“, „Jugoslovenka“, „Bosanac“, „Mače moje“, „Ja nemam drugi dom“ ще прозвучат отново. За да вдигнат на крака многобройните фенове на една от най-големите звезди на балканската музика.

LEPA BRENA

Освен любимите песни, се очаква сръбската мегазвезда да изпълни за първи път у нас и парчета от новия албум, който се предвижда да излезе на пазара съвсем скоро. LEPA BRENA, която вече 35 години е на върха, обещава шоуто й в Арена Армеец да бъде по-мащабно, впечатляващо и запомнящо се от когато и да било.

 

Концертът на Лепа Брена ще е на 18 декември в зала „Арена Армеец“. Начало 20:00 часа. Билети търсете в мрежата на Eventim. Цена на билетите: от 20 до 55 лева. VIP пакети за събитието можете да закупите от bileti365.com.

Организатор на събитието е MOKO Solution.

Схема на залата за концерта на LEPA BRENA :

LEPA BRENA

 

Подобни публикации

Leave a Comment