ДВЕТЕ ШОУТА НА HARLEM GLOBETROTTERS В БЪЛГАРИЯ СЕ ОТМЕНЯТ

harlem-globetrotters

ВСИЧКИ, ВЕЧЕ ЗАКУПИЛИ БИЛЕТИ ЗА HARLEM GLOBETROTTERS НА ДВЕТЕ ДАТИ  – В РУСЕ И СОФИЯ, ЩЕ МОГАТ ДА ГИ ВЪРНАТ И ДА ПОЛУЧАТ ТЯХНАТА ПАРИЧНА СЕБЕСТОЙНОСТ

 

Шоутата на уникалните Harlem Globetrotters в зала Булстрад Арена Русе и зала Арена Армеец в София трябваше да се състоят съответно на 3ти и 4ти юни 2017 година. Налага те да бъдат отменени.

Harlem Globetrotters

Истинските фенове на баскетбола, които вече са закупили билети за някое от двете шоута в страната ни. Ще имат възможност да ги върнат и да получат обратно паричната им себестойност. Това ще се случва на всички каси на Eventim, от които има закупени билети, от понеделник, 10 април.

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че сте закупили билети от сайта на Ивентим БГ:

–       С кредитна карта – трябва да изпратите билетите до централния офис на Ивентим. Или да ги върнете лично и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която сте ги закупили.

–       С наложен платеж или по банков път.  Изпратете вашите билети по пощата с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата. Заедно с име на титуляр на сметката  и телефон за връзка. Или пък върнете билетите в централния офис на Ивентим БГ, намиращ се на ул. “6-ти септември” 58, където ще ви бъде възстановена сумата в брой.

Подобни публикации

Leave a Comment