04.06.2017 Harlem Globetrotters

harlem-globetrotters

HARLEM GLOBETROTTERS

ЩЕ ЗАРАДВАТ С ШОУТО СИ И СОФИЯ

 

СТОЛИЧАНИ ЩЕ ВИДЯТ ТОП БАСКЕТБОЛНИ УМЕНИЯ, ПРЕДСТАВЕНИ ПО ЗАБАВЕН НАЧИН, НА 4 ЮНИ 2017

 

Преди няколко седмици бе обявено гостуването на Harlem Globetrotters в Русе. Сега Loud Concerts има удоволствие да обяви и шоуто им в столицата. Спектаклите на супер впечатляващите спортисти са в зала Булстрад Арена Русе и зала Арена Армеец в София. Те са съответно на 3ти и 4ти юни 2017 година.

Датите у нас са част от световното турне на Harlem Globetrotters. То стартира на 26 декември и продължава през следващата година. Обиколката включва над 250 дати в Северна Америка, както и 30 страни по света.

 

Билетите за шоуто в София на 4 юни влизат в продажба от днес, 7 декември, в мрежата на Eventim (www.eventim.bg). Както и при партньорите им в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, The Mall, ниво 0, Технополис. Цените са от 25 до 60 лева, в зависимост от местоположението в залата.

Ден преди това Harlem Globetrotters са в Русе, а билетите за зала Булстрад Арена са вече в продажба в Eventim (www.eventim.bg) и са на цени от 15 до 35 лева.

Globetrotters

Globetrotters наскоро отбелязаха 90-та си годишнина с натоварено турне, по време на което провъзгласиха папа Франциск за деветият почетен член на Harlem Globetrotters в историята на отбора. Представиха се на седмицата на модата в Ню Йорк. Стартираха инициативата Great Assist наред с известната американска ТВ звезда Robin Roberts, с обещанието да разпространят 100 милиона усмивки през следващите 10 години. Разбиха девет световни рекорда на Гинес и ремиксираха легендарният химн на отбора “Sweet Georgia Brown”, с помощта на носителят на Грами продуцент и автор на песни Teddy Riley.

По време на световното си турне през 2017, в звездният отбор ще участват: Big Easy Lofton, Ant Atkinson, Hi-Lite Bruton, Thunder Law, Bull Bullard и Cheese Chisholm, а дамската част ще бъде представена от TNT Lister и Ace Jackson*. Globetrotters е единствено по рода си развлекателно шоу в света. Всяка игра представя магическо владеене и майсторство с топката, невероятни забивки, хутроумни подавания, забавни комедиини моменти и неподражаема обратна връзка с публиката.

Harlem Globetrotters се превърнаха в легенда по света през последните 90 години. Те са синоним на уникално семейно забавно шоу, съчетано със страхотни баскетболни умения. По време на дългата си история топ талантливите участници посещават 122 страни и територии на шест континента. Като често прескачат културни и обществени граници, докато осигуряват на феновете си едно невероятно баскетболно преживяване. Горди, че са вписани в Залата на славата Naismith Memorial Basketball Hall of Fame, Globetrotters забавляват хиляди и милиони фенове по света вече цели девет вълнуващи десетилетия. Между почитателите им са папи, крале, кралици и президенти.

Шоутата в Русе и София са с начало 20 часа. След края на игрите, звездите от Globetrotters ще раздават автографи и ще се снимат за спомен с феновете си!

Схема на залата за шоуто:

harlem-globetrotters

Подобни публикации

Leave a Comment