06.04.2017 ГРАФА със самостоятелен концерт

графа

ГРАФА с първи самостоятелен концерт в „Арена Армеец“ през 2017 г.

 

Един от най-обичаните български изпълнители Влади Ампов ГРАФА ще изнесе първия си концерт в зала „Арена Армеец“. Голямото събитие ще се състои на 6 април 2017 г. . Подготовката за него вече е в ход. Родната звезда и екипът му подготвят мащабно шоу на световно ниво, каквото истинските български фенове заслужават.

 

ГРАФА е от малкото артисти останали на върха повече от две десетилетия. Кариерата му започва, когато е едва 10-годишен и оттогава той не спира да твори и да се развива. Влади Ампов е един от най-продуктивните ни изпълнители. Песните му са обичани от няколко поколения. „Давам всичко за теб“, „Невидим“, „Дим да ме няма“, „А дано, ама надали“ с Михаела Филева и VenZy, „Домино“, „Крадена любов“ и „Чуваш ли ме“ с Мария Илиева, „Заедно“ с Любо Киров и Орлин Павлов, „Моменти“ са само част от популярните му хитове, които всеки българин с лекота запява.

ГРАФА издаде новия си албум „Моменти“

Само преди две седмици ГРАФА издаде новия си албум „Моменти“, а пилотният сингъл от него „Drama Queen“ се превърна в най-въртяната българска песен в ефира още в първата седмица след излизането й.

 

ГРАФА и Монте Мюзик избраха за свой партньор в разпространението на албума „Моменти“ веригата супермаркети „Кауфланд“. Доброто партньорство между страните, както и желанието на феновете да се сдобият с ценния компактдиск първи, дадоха своя резултат. „Моменти“ реализира рекордни продажби за краткия период от 11 дни на разпространение в Кауфланд.

 

Голямата любов на феновете е причината ГРАФА и Монте Мюзик да изберат „Арена Армеец“ за следващия му мащабен проект. Лейбълът и Графа лично от години доказват, че българската музика има бъдеще и публика. Влади Ампов има зад гърба си няколко турнета в България. Почитателите му са изпълвали Зала1 и Зала 3 на НДК многократно, а в момента е на първото си европейско турне, което преминава с огромен успех.

 

С излизането на „Моменти“ настъпи “момента” Графа и Монте Мюзик да обявят датата и старта на продажбите за първия концерт на звездата в „Арена Армеец“. Арт директор на събитето е Калоян Лалев – Кайо, който вече работи върху дизайна на сцената, мултимедиата, визуалните ефекти и всеки елемент от шоуто, които ще го направят уникално. Във визуално отношение концертът по нищо няма да отстъпва на тези на световните звезди, гостували в „Арена Армеец“. Дори напротив – ще има много интересни решения и изненади. Естествено, шоуто не би било наистина неповторимо, ако на сцената не излезе Влади Ампов – Графа. Той със своя талант, енергия, дълъг списък с любими хитове и в компанията на своите музиканти и специални гости ще запечата 6 април 2017 в историята на съвременната българска музика.

Билетите за концерта

Билетите за концерта на ГРАФА ще бъдат пуснати в продажба на 30 май – понеделник. Най-нетърпеливите му фенове ще могат да се сдобият с промоционални билети на цена от 20 лв. Те ще се разпространяват в мрежата на Eventim  ( eventim ) до 12 юни или до изчерпване на количеството. За тези, които искат да са най-близо до Графа, ще бъде пуснато и ограничено количество билети в „Златния кръг“, който е непосредствено пред сцената. Цената на тези пропуски е 50 лв. От 25 до 50 лв. спрямо разположението в залата варират останалите цени на билетите.

 

ГРАФА споделя: „С концерта ми в „Арена Армеец“ ще сбъдна една голяма мечта. Като артист и като човек, който обича България, за мен всеки успех на нашата музика е победа. Не мога да изразя благодарността си на Кауфланд за това, че повярваха в проекта и че се включиха в реализацията му. Без тяхната подкрепа едва ли бихме могли да създадем за Вас българското шоу, за което всички мечтаем. С целия екип вече работим и сме запалени да създадем концерт и емоция, които ще Ви зарадват, развълнуват и ще запомните. Очаквам Ви в „Арена Армеец“ на 6 април 2017!“.

Схема на залата за концерта на Графа

графа

Подобни публикации

Leave a Comment