23.03.2017 CESAR MILLAN LIVE!

Cesar Millan

СЕНЗАЦИОННОТО ШОУ НА CESAR MILLAN ЗА ПРЪВ ПЪТ У НАС

 “ГОВОРЕЩИЯТ С КУЧЕТА ЩЕ ГОСТУВА НА 23 МАРТ В ЗАЛА АРЕНА АРМЕЕЦ

 ПОДБРАНИ БЪЛГАРСКИ КУЧЕТА ЩЕ УЧАСТВАТ В ДЕМОНСТРАЦИИТЕ

Корифеят в комуникацията с кучета Cesar Millan ще гостува в София следващата пролет със своето образователно и забавно шоу на живо. В него ще сподели уникални техники за създаване на балансирана и спокойна връзка между стопаните и техните любимци. Европейската обиколка през март 2017 на “Говорещият с кучета” включва само 15 дати в 10 страни. За огромно наше удоволствие страна ни попада сред тях. Събитието на 23 март в зала Арена Армеец е организирано от Loud Concerts.

За демонстрациите у нас ще бъде проведен специален подбор на български кучета. Ето защо собствениците им трябва да следят внимателно новините около събитието, ако искат техният домашен любимец да стане част от шоуто в Арена Армеец.

Нашумял с телевизионното хитово реалити шоу “Говорещият с кучета” по Nat Geo People и National Geographic Channel. Cesar е безспорна водеща фигура в областта на поведението на кучетата. По време на шоуто си у нас той ще сподели с публиката своята философия за доверието, уважението и любовта. Любителите на кучета ще бъдат вдъхновени от начина, по който водещият ще разкрие тайните за по-щастлива и пълноценна връзка между стопаните и техните любимци. Демонстрациите ще бъдат с български кучета, предварително подбрани за спектакъла у нас.

Билети за шоуто на CESAR MILLAN

Билетите за шоуто у нас влизат в продажба от, 5 август 2016 г., петък в мрежата на Eventim (www.eventim.bg) . Също и при партньорите им в цялата страна – магазинитe Office 1 Superstore, OMV, Български пощи, The Mall, ниво 0, Технополис. Цените на билетите са от 59 лв.до 145 лева, в зависимост от местоположението в залата. Премиум местата са много ограничени, така че желаещите да се доближат максимално до магията на Cesar Millan трябва да побързат да си осигурят билети за датата му у нас.

Ето и част от ценните уроци и демонстрации, които ще можем да научим и видим на 23 март в зала Арена Армеец:

  • Как да постигнете по-добри и щастливи взаимоотношения с вашето куче!
  • Да разберете каква роля играят инстинктите при формирането на поведението на човека и кучето.
  • Да установите проблемите в поведението на кучето и как да ги разрешите.
  • Как да разчитате езика на тялото на кучето, за да можете да предотвратявате и разрешавате проблемите в поведението.

 

“За мен е огромна чест, че съм поканен отново в Европа и очаквам с нетърпение да споделя опита си за създаването на щастливи и здравословни взаимоотношения с кучетата“, споделя Cesar Millan. “Вярвам, че ако сте отворени за това да научите как да разчитате инстинктите и как енергията ви влияе на вашето куче, ние всички ще имаме страхотни взаимоотношения в кучетата си.”

 

Шоуто на 23 март в зала Арена Армеец е с начало 20 часа!

Схема на залата за шоуто на CESAR MILLAN

cesar

Подобни публикации

Leave a Comment