Концертът на БРАЙЪН АДАМС в София

adams

 Истинско вълшебство бе концертът на

БРАЙЪН АДАМС в София

Канадският чаровник БРАЙЪН АДАМС е абсолютно и възхитително магнетичен на живо.

 

 

Брайън Адамс 2

Макар София да е последната спирка от европейското му турне, натрупаната умора не попречи на него и музикантите му да се раздадат до край. През цялото време усмивките не слизаха от лицата им. Те бяха неподправено щастливи и това им личеше. Усети го и публиката.

Брайън Адамс 1
Брайън Адамс овладяваше публиката с едно вдигане на ръката, с един акорд, с една усмивка. Цялата зала се люлееше между състояние на диво крещене и абсолютна тишина. Всички бяха подвластни на музиката му. Изпълненията му се редуваха в прецизно съотношение стари с нови парчета, рок с балади, по такъв начин, че два часа и половина ни държа с приковани в него очи.

ХИЛЯДИ ПЯХА С БРАЙЪН АДАМС В АРЕНА АРМЕЕЦ

 

Брайън Адамс 3

Рок легендата Брайън Адамс вдигна на крака многохилядната публиката в Арена Армеец вчера. Изпълнителят за пореден път доказа световната си класа, като разтърси родните фенове с над двучасово шоу. Всички присъстващи пяха заедно със звездата вечните хитове “Everything I do (I do It For You)”, “Please Forgive Me” и “Run To You”.

Брайън Адамс

Музикантът и този път не изневери на стила си да търси контакт с публиката, като импровизира с конкурс за най-гореща танцьорка сред зрителите. Три от дамите в залата грабнаха вниманието на канадеца, но само една от тях си тръгна с персонален подарък от Брайън Адамс.

Друга от изненадите на супер-шоуто бе специалното видео и селфи снимки с публиката, които легендата собственоръчно направи от сцената. Именно тези запечатани моменти от концерта рок певецът обеща да качи в профила си в социалните мрежи.

Въпреки натоварената си програма, изпълнителят удържа на обещанието си и се срещна с десетимата българи, с които се запозна и снима за спомен. София бе последната спирка в Европа за Брайън Адамс преди да продължи турнето си “Get Up” в Северна Америка.

На края на концерта Брайън сподели, че това, което се получава между публиката и музикантите си е чиста магия. И че се случва много, много рядко. И това беше самата истина.

Подобни публикации

Leave a Comment