17.03.2017 CECA

CECA

КРАЛИЦАТА НА БАЛКАНИТЕ CECA ПОДАРЯВА НОВИЯ СИ АЛБУМ “AUTOGRAM” В БЪЛГАРИЯ ОТ ДНЕС

 

 

Българските фенове на Кралицата на Балканите CECA вече могат да получат новия й албум “Autogram” от днес (18 юли) напълно безплатно след закупуване на билет за разтърсващия й нов концерт, който ще се състои в София на 17 март 2017 г. в Арена Армеец.

Както вече беше обявено, специално за българските си фенове CECA ще направи уникален жест, като подари новия си диск с всеки закупен билет за събитието от сайта на Eventim (www.eventim.bg), касата на компанията в The Mall и от централния им офис на ул. “6-и септември” №58 в София.

Дискът на CECA

Дискът разби всички рекорди по продажби в западната ни съседка. 11-те нови композиции на най-голямата звезда на Балканите събраха над 60 000 000 гледания само за три седмици в сайтовете за видео споделяне – постижение, с което не може да се похвали нито един друг изпълнител по тези ширини.

 

“Autogram” няма да се разпространява в търговската мрежа в България по изричното настояване на CECA. Тя е отказала всички оферти от страна на родни дистрибутори за правата.

 

Жестът е специално и само за българските фенове. След като сръбската икона останала очарована от любовта на публиката на предишните й два грандиозни концерта у нас. Те бяха в „Арена Армеец“ и стадион „Несебър“ в едноименния град. По този начин тя е решила да върне поне частица от получената обич по време на двете събития.

Концертът на CECA, на който дивата ще изпълни за първи път на живо песни от новия албум, както и най-големите си хитове от началото на кариерата си, е на 17 март в зала „Арена Армеец“. Начало – 20:00 часа. Билетите за събитието са на цени от 25 до 60 лв.. Могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна. Както и online (www.eventim.bg)  . Организатори на събитието са Moko Solution.

Схема на залата за концерта на CECA

ceca

Подобни публикации

Leave a Comment