25.02.2017 НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ

нощ на звездите София

Идва ШЕСТОТО НАГРАЖДАВАНЕ на талантливите български деца и в тяхна чест е новият ШЕСТИ изключителен спектакъл  Нощ на звездите!

         По време на тази ШЕСТА ЦЕРЕМОНИЯ вие ще се възхищавате и ще засвидетелствате уважение към нашите ОТЛИЧНИЦИ от световни олимпиади, конкурси и състезания, заради които светът пише ШЕСТИЦА НА БЪЛГАРИЯ!

         В Нощ на звездите ще се почувствате като великия Исак Нютон, който наблюдавал звездите и открил Закона за гравитацията.  Вие ще го преоткриете като наблюдавате невероятни и невиждани досега в България изпълнения на звездни артисти, които с безгранично ВДЪХНОВЕНИЕ създават нови правила в прилагането на природните закони!

ШЕСТАТА НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ

         По време на ШЕСТАТА ЗВЕЗДНА НОЩ ще покажат изкуството си ШЕСТИМА призьори от Фестивала на цирковото изкуство в Монте Карло. Шест екстремни спортисти ще демонстрират главозамайващи изпълнения, които не се подчиняват на Закона за гравитацията.  На арената ще гравитират ШЕЙСЕТ И ШЕСТ музиканти и още поне толкова феерично красиви класически балерини!!!

         Очакваме ви, за да споделим с вас чудесното преживяване и гордостта от постиженията на нашите деца, да се порадваме на новите светове в Нощ на звездите!!!

         За шест години инициативата на Фондацията печели все повече привърженици и се радва на растящ авторитет. Аргументите ни в подкрепа на това твърдение са: участието на световните имена, които взеха участие в спектакъла. Високият ранг на хора, които ни уважиха с подкрепата и присъствието си. Големият положителен медиен отзвук и решението на БНТ да излъчи Нощ на звездите в празничната Великденска програма.  Не на последно място благодарствените писма от номинираните и  наградените деца.

нощ на звездите

         От тази година церемонията по награждаването е под патронажа на кмета на столицата – г-жа Йорданка Фандъкова.

         ШЕСТОТО издание на Нощ на звездите в подкрепа на талантливите български деца, ще е предхождано и с бонус за отличниците от очакваната бъдеща публика. Първите ще могат да закупят на цена ШЕСТ ЛЕВА от специалните ШЕСТСТОТИН БИЛЕТА, чрез Тикет Про!

София, 25 февруари, 2017 г., 19.00 ч.,

Зала „АренаАрмеец”!

Подобни публикации

Leave a Comment