SUPERCROSS SOFIA 2 ОТМЕНЕН – С НОВА ДАТА ПРЕЗ СЛЕДВАЩИЯ МОТО СЕЗОН

Екстремното шоу Supercross Sofia 2 се отлага поради логистични причини. Зрелищното състезание бе планирано да се проведе на 1 и 2 октомври в столичната Арена Армеец. Събитието за любителите на високи скорости ще бъде с нова дата през следващия мото сезон догодина.

 

Промяната се налага поради трудности при придвижването на кервана от САЩ, както и невъзможността на част от състезателите да се включат в шоуто. Организаторите на събитието се извиняват на многобройните фенове за причиненото неудобство, като обещават да ги компенсират с още по-зрелищно шоу през следващия сезон.

 

Всеки, закупил билет за мото състезанието с дата 1 и 2 октомври 2016 г., ще може да върнe билета си, като възстановяването на сумата ще бъде от 16 септември до 16 ноември. Любителите на екстремни спортове ще имат възможност да презаверят билетите си при обявяване на новата дата за Supercross Sofia 2.

 

Билети, закупени на каса на Eventim, се връщат на мястото, откъдето са закупени. Билетите, закупени с кредитна карта, могат да бъдат изпратени или върнати лично в централния офис на Eventim, като сумата по кредитната карта се възстановява до 14 работни дни.

Подобни публикации

Leave a Comment