19.10.2024 DJ BoBo в “Арена 8888 София” информация за посетители

DJ BoBo

DJ BoBo идва в зала “Арена 8888” в София за експлозивно шоу, част от EVOLUTION турнето тази събота – 19 октомври. Очакваме те с голямо нетърпение, а в публикацията по-долу сме събрали всичко най-важно за твоето невероятно прекарване

програма

Вратите на зала “Арена 8888” отварят в 19:000ч. Всички правостоящи посетители влизат през вход Б0, а всички със закупени седящи места – през вход Б1 (вижте картата по-долу).

Можете да влезете по всяко време след отварянето на вратите. Имайте предвид, че препоръчваме да дойдете възможно най-рано. Концертът на DJ BoBo започва в 20:30ч. – дайте си поне 20 минути за настаняване и ориентиране в залата. Ако можете да пристигнете преди 19:30, ще намалите значително времето за достъп до зоната на концерта.

Припомняме, че Вашите билети за шоуто можете да откриете в профила си в Ticket Station, секция “Моите билети”. В случай, че сте загубили потвърдителния мейл или не виждате билетите си, молим да пишете до info@ticketstation.bg.

билети и обща информация

Можете да закупите билет за събитието онлайн от Ticket Station, както и на място. Лица до 10 години включително (ненавършили 11г.) влизат безплатно само в зони на нашите събития, маркирани като “Стандартен достъп” и само ако са придружавани от родител с редовен билет. Не се осигурява безплатен достъп до VIP зона или друга специализирана зона, независимо от възрастта на посетителите. Не се осигурява изрично седящо място за деца с безплатен достъп.

Не откривате билета си? Проверете в потребителския си профил на www.ticketstation.bg. Ако все още не откривате своя билет, можете да пишете до info@ticketstation.bg.

Всички желаещи да посетят събитието лица на възраст под 18 години трябва да бъдат с придружител и попълнена декларация за придружител. Можете да изтеглите и разпечатате декларацията от тук.

Няма нужда да печатате своите билети – можете да ги покажете директно от екрана на смартфона си или в Apple Wallet.
Опити за измама няма да бъдат толерирани. Посетители с фалшиви или закупени от неофициални канали за продажба на билети няма да бъдат допускани до събитието.

Спрямо българското законодателство, алкохол на непълнолетни няма да се продава.

достъп и местоположение

Шоуто с DJ BoBo ще се проведе в спортна зала “Арена 8888” (бившата “Армеец”). Не бъркайте локацията с мястото на провеждане на Sofia Solid.

Елате с градски транспорт или такси! Паркингът на Арена 8888 може да бъде използван, но е с ограничен капацитет. На разположение ще са:

  • Aвтобусни линии – № 1, 6, 305, 280, 84
  • Тролейбусни линии – № 4, 11

Ако сте в неравностойно положение, можете да изпратите решение от ТЕЛК до info@festteam.bg – политиката ни включва издаването на безплатни покани за лица в неравностойно положение. Можете да видите как обработваме личните Ви данни тук. Локацията има изградени удобства за хора в неравностойно положение. Не се колебайте да се свържете с нас на info@festteam.bg, ако имате нужда от допълнително съдействие.

позволени и забранени вещи.

Изрично забранени са:

  • Вещества, чиято употреба е забранена от закона;
  • Наркотични вещества и принадлежности за тяхната употреба;
  • Хладни, огнестрелни оръжия и други средства за самозащита (като например, но не само, всякакви размери ножове, газови пистолети, лютив спрей) или други опасни предмети, които могат да се използват като оръжия;
  • Запалими вещества или течности, включително аерозоли;
  • Маркери, спрейове;
  • Раници и чанти с вместимост по-голяма от 10 литра или около 35х25х12 см са изрично забранени
  • Стъклени и пластмасови контейнери, стъклени/метални/пластмасови бутилки, метални чаши и твърди опаковки;
  • Храна и алкохол, внесени отвън;
  • Вода за един човек в разфасовка по-голяма от 0,5 литра
  • Чадъри – ако вали, молим да вземете дъждобран; банери, факли, пръчки (вкл. селфи стикове);
  • Обемисти предмети, столове, кутии, шалтета, спални чували и палатки;
  • Велосипеди, скейтборди, ховърборди, електрически скутери и други превозни средства;
  • Лазери, светещи пръчки;
  • Устройства, произвеждащи шум – свирки, звънци и др.;
  • Колани-вериги, обвити ремъци и колани със шипове (конусни шипове);

Забранено е внасянето на професионална техника за заснемане от какъвто и да е тип, вкл. GoPro. Вижте пълния списък с разрешени и забранени предмети тук.

допълнителна информация. разплащания.

Плащанията в зоните за хранене се осъществяват с лични безконтактни карти, БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ТЕХНИЯ ИЗДАТЕЛ (Visa/Mastercard/Revolut),

Подобни публикации

Leave a Comment

Времето през което е активна проверката за човек е 5 минути, след като изтече трябва да презаредете CAPTCHA.