19.10.2024 DJ BoBo

DJ BoBo

DJ BoBo празнува 30 години на сцена и у нас догодина

 Суперзвездата идва с турнето EVOLUT3ON за рождения ден на радио ENERGY на 19 октомври 2024

Любимата звезда от 90-те DJ BoBo празнува своята 30-годишнина на музикалната сцена по много специален начин догодина. Мащабното турне EVOLUT3ON по повод на юбилея му ще мине и през България на 19 октомври 2024. А концертът в София бележи и още един повод за празнуване – 19-ия рожден ден на радио ENERGY. Билетите за събитието в Арена София, организирано от Fest Team, вече са в продажба на цени от 66 до 140лв. в мрежата на ticketstation.bg.

Освен нови песни, EVOLUT3ON шоуто в София ще включва и заразителен микс от големите хитове на DJ BoBo. Които всички познават и пеят, спиращи дъха хореографии, впечатляващи видео и светлинни ефекти, както и фантастични костюми.

Той ще направи рождения ден на радиото незабравим . Което пуска любимата музика от 90-те до днес и е подкрепяло артиста през дългогодишната му кариера . Радиостанция номер едно за любимите песни от 90-те до днес навършва 19 години в българския ефир и обещава да зареди почитателите си с много енергия и настроение, в компанията на най-големите хитове на световноизвестния DJ. Любимите водещи от екипа на радио ENERGY ще посрещнат феновете от сцената с ефир на живо преди голямото шоу.

Подобни публикации

Leave a Comment