04.07.2024 Учителю, благодарим ти! Смяна на дата

Уважаеми клиенти,

На 4.07.2024 в 10:11 ч. получихме следното съобщение от организатора на Учителю, благодарим ти!, Сдружение БЪЛГАРСКИ БРАТЯ:

„Сдружение „Български Братя“ като организатори на благотворителен концерт-спектакъл по случай 160 години от рождението на Учителя Петър Дънов, предвиден да се проведе на 11 юли 2024 г. в зала Арена София,

Бихме искали да информираме, че отлагаме провеждането на концерта за дата 14 ноември 2024 г. (четвъртък), от 19 часа, в зала Арена София.

Отлагането на концерта се налага поради професионална ангажираност на част от изпълнителите на същата дата, както и поради желанието на много хора, които се свързаха с нас и изразиха желанието си да присъстват на концерта, ако същият се проведе на друга дата, която не е през лятото.

Извиняваме се на хората, които към момента са закупили билети, за причиненото неудобство с отлагането на датата.

Срок за възстановяване на цената на билетите до 30 септември 2024 г.

Сдружение „Български Братя““

Процедура за връщане на билети :

Сумите за билетите, закупени посредством партньорската мрежа на Eventim.bg, се възстановяват от конкретния обект, от който са закупени.

В случай, че билетите са закупени от сайта на Ивентим БГ:

– с кредитна карта – трябва да се изпратят до централен офис на Ивентим БГ – София, ул. “6-ти септември” 58 и до 7 работни дни ще бъде възстановена сумата по кредитната карта, с която са закупени. !Билети, закупени с опция print@home и eticket се връщат по имейл до info@eventim.bg

– с наложен платеж или по банков път – клиентите трябва да върнат билетите си по пощата на адрес – София, ул. “6-ти септември” 58 с банкова сметка, по която да бъде възстановена сумата, заедно с име на титуляр на сметката и телефон за връзка.

източник: Ивентим БГ

Leave a Comment