Glory Arena Sofia 2024 най-силната кикбокс верига в света със събитие на 05 Октомври 2024

glory arena sofia 2024

Българския кикбокс се развива в положителна насока, като освен редица силни състезатели попадащи в топ 10 на най-добрите в средните категории https://beyondkick.com/rankings/2024-5/ , ще видим и второ събитие на най-силната кикбокс верига в света Glory Arena Sofia 2024 в България. След успеха на веригата през 2023 в новата зала Бургас предстои да видим:

Glory Arena Sofia 2024

В галата Стоян Копривленски ще се изправи срещу противник от Топ 3 на GLORY или за временната титла на организацията – срещу Тайфун Озкан или Енрико Кел. Ще видим турнир-квалификация за Гран При в категория до 77 кг, с участието на Теодор Христов. Супер файт на Александър Петров и сблъсък за световната титла на GLORY, в категория до 85 кг!

glory_arena_sofia_2024

Това са само част от умопомрачителните акценти, за които се водят усилени преговори преди мегашоуто на бойните спортове – GLORY в “Арена София”, на 05.10, съобщава сайта Ninja.bg!

В бойната вечер може да се включи и Муртел Грунхарт, който е получил покана. Евентуален реванш между него и Теодор Христов се очаква с нетърпение от феновете в България и Нидерландия.

VIP измиване на лек автомобил, плюс току-що изпечена пица, от Автомивка Grillo, намалено от 54 лв. на 29 лв.

 

Екзотично хапване за вкъщи! Суши сет с 56, 68 или 128 хапки, намалено от 41 лв. на 27 лв.

Организаторът – Showtime Bulgaria, в който партньори са Ренад Мехмедов, Стоян Китанов и Стефан Спиридонов, обещава зрелище. Феновете на кикбокса до момента само са сънували, а някои не са мечтали и в някои от най-смелите си мечти!

“Работим усилено над формирането на впечатляваща файт карта. Водим преговори за мач в тежка категория, с участието на едно от водещите имена в организацията, срещи в тежка и полутежка категория с бойци от Румъния, Турция, Сърбия.

Стараем се да осигурим всичко необходимо за една впечатляваща вечер, като изброените имена са основата, върху която градим. Надяваме се скоро да можем да потвърдим и официално файт картата.

На 5-и октомври в “Арена София” специални гости ще бъдат Бадр Хари и Гьокан Саки. Ще видим и 5 подгряващи двубоя, под егидата на GLORY, в които ще дадем шанс на най-талантливите имена в българския кикбокс”, информират организаторите.

Програма

мач за световната титла на GLORY, в категория до 85 кг. в Glory Arena Sofia 2024. Три подгряващи срещи под егидата на Glory Kickboxing. 8 официални Super fight двубоя, със звездното участие на Стоян Копривленски, Теодор Христов, Муртел Грунхарт, Александър Петров.

Leave a Comment