За първи път в историята на „Като две капки вода“ всички участници отиват на големия финал

Като две капки вода

Владимир Зомбори, Наско от Б.Т.Р., Християна Лоизу, Иво Аръков и Елена Атанасова ще бъдат на крачка пред останалите

Неочаквана изненада беляза полуфинала на „Като две капки вода“. След страхотния музикален спектакъл стана ясно, че за първи път в историята на шоуто всички участници ще се включат във финалната битка за титлата „Най-добър имитатор“. Предимство с по две точки ще имат първите петима в класирането – Владимир Зомбори, Наско от Б.Т.Р., Християна Лоизу, Иво Аръков и Елена Атанасова.

01.06.2024 НОЩ НА ЗВЕЗДИТЕ 2024

VIP измиване на лек автомобил, плюс току-що изпечена пица, от Автомивка Grillo, намалено от 54 лв. на 29 лв.

 

Екзотично хапване за вкъщи! Суши сет с 56, 68 или 128 хапки, намалено от 41 лв. на 27 лв.

Финал

Осемте звездни участници ще излязат за последно на сцената на най-доброто шоу за имитации на 13-и май в зала „Арена София“. Пред повече от 10 000 души те ще се борят за любовта на зрителите, които ще определят големия победител.  За титлата „Най-добър имитатор“ финалистите избраха сами своите образи. Владимир Зомбори ще бъде Фреди Меркюри, Наско ще е хеви метал иконата Брус Дикинсън от Iron Maiden. Мария ще изпълни песен на сръбската звезда Цеца Величкович. Християна ще влезе в ролята на Валя Балканска, Иво Аръков ще излезе като вокалиста на Imagine Dragons Дан Рейнолдс. Джулиана ще опита да се доближи максимално до Ейми Уайнхаус. Елена избра да се превъплъти в Елица и Стунджи, а Панайот Панайотов ще се потопи във филма „Хубава жена“ с едноименната песен на Рой Орбисън.

В зала „Арена София“ ще бъде изградена специална сцена по подобие на телевизионната, но в много по-големи мащаби, а внушителни екрани ще направят шоуто още по-ярко. Зрителите на NOVA ще имат възможността да гледат спектакъла на „Като две капки вода през обективите на десетки камери. Грандиозният спектакъл ще започне на 13-и май (понеделник) в 19:30 ч. в най-голямата зала в страната. Зрителите на NOVA ще могат да го проследят от 20:00 ч. в ефира на телевизията.

За първи път в България ще бъде представен спектакъл, посветен на живота и творчеството на великия Чарли Чаплин – лично от сина му Юджийн!

Първото по рода си българско танцово шоу “Нина” на 29 Май, в Зала 1 на НДК

„Като две капки вода: ФИНАЛЪТ“ ще събере на сцената любимите водещи Герасим Георгиев – Геро и Димитър Рачков. Звездното жури – Хилда Казасян, Веселин Маринов, Димитър Ковачев – Фънки и Любо Киров. Финалистите ще се борят за победата и гласовете на зрителите за титлата „Най-добър имитатор“, но освен тях ще има и много изненади, които ще направят вечерта незабравима.

Последни около 450 билета за Като две капки вода – ФИНАЛЪТ

Подобни публикации

Leave a Comment